sunnuntai 26. elokuuta 2012

Aloitus

Blogin aloitus on aina kamalaa. Blogi kertoo siis tallipäivistäni. Käyn tunneilla kerran viikossa ja talleilla kolme-neljä kertaa viikossa. Tällä viikolla talleilla olen ollut kolme kertaa. Keskiviikkona kävin hoitamassa hoitsuni Tytsän ja Toksun. Harjasin ne läpi enkä muuta niiden kanssa puuhaillut.
 
 
Torstaina oli ratsastustunti. Hoidin ensimmäisenä hoitsuni Maisan ja sitten odottelin oman tuntini alkua. Tunnilla menin Limpparilla, joka on yksi suosikkini tuntiponeista. Tunilla mentiin pohkeenväistöä ja Limpparin kanssa meni tosi kivasti. Laukattiin pareittain. Ensimmäisellä kierroksella sain laukata yksin. Piti laukata pitkäsivu, lyhyellä sivulla pääty-ympyrä ja sitten pitkäsivu. Laukat meni tosi kivasti. Laukkasin tokaa kertaa ponilla ja meni paljon paremmin, kuin ekalla kerralla. Tunnin jälkeen hoidin ponin ja vein tarhaan yöksi.
 
 
Tässä videossa kaikki matskut otettu tältä tunnilta: (Laittakaa HD laatu, sillä tube pilas sen laadun, vaikka se oli aluks ihan normaali)
 


Lauantaina pyöräilin tallille ja ratsastin rästini. Menin Lissulla, kolmaskerta kun ponilla meinn. Se oli hieman iso ja kapea Limppariin verrattuna, joka on pieni ja pyöreä. Lissulla on myös mielestäni pomputtavat askeleet, joten pompin siellä kuin tennispallo. Ainakin siltä se tuntui, en tiedä näyttikö se ulkoisesti siltä. Laukkasin sillä myös ekaa kertaa ja laukka sillä oli tosi kiva. Mentiin aika samoja asioita kuin torstaina. Ennen en juurikaan Lissusta tykännyt, mutta nyt on sellaiset fiilikset, että voisin ponilla mennä uudestaankin.
 

 
Pätkät laukasta ja ravista.
 

5 kommenttia:

 1. Hei, millä tallilla sä ratsastat?
  ps. ootko suomenruotsalainen ku kuulin tosta videosta et joku puhu ruotsii (oon ite suomenruotsalainen :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stall Syrenbackalla. Itse olen ihan vain suomenkielinen, mutta talli on suomenruotsalainen, siksi videolla kuului ruotsia (:

   Poista
 2. Niin ja tosi kiva blogi muuten :D

  VastaaPoista
 3. ethänsä siel pomppunu ku mikäkin tennispallo! Kiva postaus

  VastaaPoista