torstai 30. elokuuta 2012

Tunti Dotilla

Tänään mulla oli ratsastus ja menin Dotti ponilla. Viime kerrasta olikin aikaa!  Puol kuus menin harjaamaan Dotin sen hoitajan kanssa, sillä se ei ollut ensimmäisellä tunnilla. Ehdittiin hyvin hoitaa Dotti ennen tunnin alkua. Oltiin kentän laidalla odottamassa hyvissä ajoin.
 
 
 
Alkutunnista me tehtiin pysähdyksiä ja sitten ravattiin uralla ja tehtiin suunnan vaihdoksia. Mentiin aika paljon harjoitusravai. Alettiin sit vetämään pohkeenväistöä. Ekana käynnissä ja sitten raviassa. Dotti meni ihan kivasti. Välillä tuntu, et vaihtu alkaisi hiipumaan. Tehtiin sitä molempiin suuntiin ja käveltiin hetki. 
Alettiin sit laukkaamaan. Pitkätsivut laukassa ja lyhyellesivulle pääty-ympyrät. Laukoissa Dotti meni tosi kivasti. Pikkunen keinuheppa. Mentiin samaa tehtävää molempiin suuntiin ja ravattiin vielä lopuksi. Tunnin jälkeen hoidin Dotin pois ja vein sen tarhaan. Sillä välin Dotin hoitaja vei satulan ja suitset satulahuoneeseen. Kuvailin hetken siellä ja lähdin sit satulahuoneeseen syömään ja siellä vietinkin sitten lähes loppu ajan.
 

Maisa
 Sani
Maisa
 
Tein pikkusen kooste vidoen tunnista, tube pilas taas sen laadun, vaikka se oli aluks ihan normi, laittakaa siis HD laatu.
 


4 kommenttia:

  1. Kiva pstaus (: Dotti on sikasöpö nois kuvissa, etenki tos ekas :--D <3 Näyttää ihan joltai kisaponilta sykeröineen :D On Maisa ja Saniki kyl sulosia (:<3

    VastaaPoista
  2. Paras biisi tossa videossa ja muutenkin kiva blogi.

    VastaaPoista