lauantai 8. syyskuuta 2012

Ahkerana jälleen tallille

Aamulla lähin vähän ennen seittemää pyöräilemään tallille. Olin joskus ysin aikaan tallilla ja Ronja oli tullut. Joitain poneja jo hoideltiin ulkona. Maisa oli jo siellä, niin moikkasin tammaa ja menin sit härnäämään Ronjaa, joka hoiteli Dexua. Hain Ronjalle Dexun satulan ja suitset, se määräs niin. Ja hain sit kans Maisan satulan ja suitset. Tunti alkoi ja Ronja oli taluttamassa siellä. Menin kuvailemaan hevosia ja ennen en juurikaan ottanu kuvii Pystestä, Kimistä enkä Tahvosta, mutta tällä kertaa menin sinne kuvailemaan. Ja kuvasin lisäks muitakin.
  


 
Ronjan päästyä vapaaksi talutuksista mentiin syömään ja puuhailtiin jotain, en enää muista. Limpparia hoideltiin ulkona, niin menin sinne kuvailemaan tammaa ja se haukotteli siel paljonkin. Sit Limppari meni jälleen tunnille. Maisa, Dexu, Sani ja Nala tuli tunnilta pois ja hoitajat harjas ne ja vei tarhaan. Menin sinne kuvailemaan, sillä tiesin, että Maisa menee piehtaroimaan ja niinhan se menikin.
 

 


 
Mentii sit Ronjan kaa kattomaan tuntii. Kuvailin siinä samalla, kunnes alkoi satamaan ja lähdettiin Ronjan kanssa sadetta karkuun. Siivottii Ronjan ja yhden pikkusen tallilaisen, joka omistaa Limpparin nii yhdessa satulahuone. Tunti oli jo loppunu ja alko vähän ukkostamaan. Tuntilaiset alkoi lähtemään ja haettiin pyynnöstä Helmi tarhasta käytävälle. Se sai hierontaa sellasella ihme laitteella. Sen jälkeen poni takas tarhaan ja saatiin satulahuoneessa omenapiirakkaa. Ukkonen ja sade oli onneks jo loppunu, nii en kastunu kotiin pyöräilessä. Pikkasen satoi, mutta ei se menoa haitannut.
 

 
Keskiviikkona on hoitajakokous ja tarkotus olis mennä sinne, jos saan vaan kyydin. Olishan se joskus ihan hyvä olla paikalla...en oo koskaan ennen ollu niissä, vaikka hoitajana oon ollu -08 asti, meil on aina silloin ollu jotian muuta menää. Mut nyt ei pitäis tietääkseni olla mitään menoo, toivottavasti. Keskiviikkona pitäis kans käydä hoitamassa Tytsä ja Toksu. Mutta seuraavaan postaukseen! :)
 


6 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus, ja just kivan pitunenki (: Ihania kuvia, ja varsinki toi yhteiskuva Mandasta ja Donista on I-H-A-N-A! :--D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dankke, arvasin et kommentoit jotain tähä postaukseen :D Doni ja Manda on kyl sulosii C:♥

   Poista
 2. Käytkö niinku monella tallilla? :) jos käyt nii millä kaikilla :D Mut tää oli tosi kiva postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunneilla käyn Stall Syrenbackalla (josta tämä postaus on tehty) ja sitten käyn hoitelemassa kahta hevosta Tuomarinkylän Kilpatallilla ja välillä käyn kuvailemassa kahden tutun tuntia Tuomarinkylän Ratsastuskoululla.

   Poista
 3. ei vitsi toi kuva on ihana, mis on Doni, Manda ja Noe noi sukat on niin sulosesti ja toi kasvava pituus ja kaikki ♥ mut on noi muutki :)

  VastaaPoista