sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Kisoihin valmistelua ja kisat

Eilen olin tallilla ihan normaaliin tapaan. Harjasin Maisan sen hoitajan kanssa ennen tunien alkua ja tuntien jälkeen myös auttelin ponin harjaamisessa. Se oli ennen tunteja ihan mudassa ja Maisa vihaa, kun sen jalkoja harjataan. Sain kumminkin putsattua ne ihan hyvin, tosin käsin sen homman tein. Tuntien jälkeen vahdettiin satuloihin kisahuovat. Limpparille oltiin ostettu tosi kiva satulahuopa. Pestiin Limpparin suitset ja satula sen omistajan kanssa. Ponille oltiin ostettu myös uusi otsapanta. Käytiin kattomassa koiranpentuja ja ne oli sulosia. Sit mentiin rakentamaan rata kentälle. Kantelin puomeja ja sellasta. Katoin radan läpi ja lähdin kotiin päin.
 


 Tein Dexulle hienon letin! (:


 
 Tänään oli sitten kisapäivä. Menin letittämään Limpparin harjan ja tein sille sykeröitä, joista tuli kamalat :D Sil on niiiiin pitkä ja paksu harja, et ne oli ihan kaameet. Harjattiin se hienoks ja kamat päälle. Aluks oli puomi/kavaljetti-luokka ja ponin eka ratsastaja lähti verkkaamaan. Kuvailtiin vähän ja kateltiin Saanan kaa parit suoritukset. Koko päivän sato vettä...välillä aika paljonki sitä tuli ja välillä vähän vähemmän, siks joidenkin kuvien laatu on mitä on. Palkinotjen jako alko ja Limppari tuli 5.sijalle! (:
Sit oli keppariluokat ja niiden jälkeen alko 40cm-luokka. Olin itse 13, joten katelin muiden suorituksia. Limpparilla menin toinenkin samassa luokassa ja sen suoritus meni melko saman lailla, kuin omanikin. Sen jälkeen pääsin verkkaamaan, jossa poni oli todella kiva! Radalla kieltoja tuli toistensa perään ja keskeytin radan. Sain kumminkin uuden mahdollisuuden. Sain päättää menenkö Dotilla vai Tahvolla. Tahvolla olen mennyt tasan kerran, joten menin mielummin Dotilla. En ehtiny verkata Dotilla ollenkaan itse, mutta toinen ratsastaja oli tehnyt sen jo, sillä heti sen suorituksen jälkeen itse nousin selkään. Dotti tuntu Limpparin jälkeen todella oudolta! Kun viimeinen ratsukko oli suorittanu radan, niin menin vetämään Dotin kanssa oman suorituksen.
 

Palkintojen jako tuli ja sinne kutsuttiin kuusi ratsukkoa, jotka sijoittui. Hevoset eivät olleet kovinkaan monipuolisia. Kolme Dotin ratsastajaa sijoittui, 1,3 & 4 sijalle, Tahvo sijoittui 2 & 6 sijalle ja Nemo sijoittui 5. sijalle. Ja itse olin yksi Dotin ratsastajista, joka sijoittui. Sain hienon valkoisen ruusukkeen, sillä tulimme ponin kanssa 3. sijalle. Oon aina halunnut valkosen ruusukeen ja nyt sen sain! (:
 
Laatu on hieno, tiedän...
 
Video radasta:
 

 
Molemmat ponit oli tosi hienoja, vaikka Limpparin kanssa ei sujunut niinkuin olisi pitänyt. Kaikki hyvin loppu hyvin. Kuvat + video (C) Saana. Sateen vuoksi laadut on mitä on!


8 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja kivoja kuvia lauantailta (: Ja heei en oo ottanu noita parii kuvaa, vaan noi missä verkkaat Limpparia ja oot Dotin kaa :--D Ja sit ton mis Neppari hyppää :> Mutmut esim. toi Kimi-kuva ja se, missä Limpparilla on keltanen ruuske, nii on sun ottamia :--D Nomutjoo, ihan sama (8

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja kyllä mää sen tiiän et sä et ottanu niit kuvii (8

   Poista
 2. onks sul yhtään kuvaa sattumoisin ku hyppään? muthei, sä menit upeesti, saat olla tyytyväine ittees ;---D

  VastaaPoista
 3. Kuka meni Kimillä? C:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puomi/kavaljetti-luokassa sil meni yks Caro ja ne kans sijoittui, en muista monenenks ne tuli

   Poista
 4. hieno toi eka kuva!♥

  kaheen rapanen/mutanen toi kenttä!

  ei varmaan ollu kiva siinä mennä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenttä tosiaan oli aika ällössä kunnossa :D Oishan se ollu kiva, jos se ois ollu paremmassa kunnossa. Ponitki oli kisojen jälkeen ihan mutasia :D

   Poista