sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kisoja kuvaamassa

Tähän postaukseen tulee sitten aika paljon kuvia! Olin tänään kuvailemassa Tuonmarinkylässä estekisoja. Ehdin katsoa 80cm-luokan loppua ja 90cm,100cm ja 110cm luokat kokonaan. 100cm luokassa yksi ratsastaja tippui ja ilmeisesti aika pahasti, sillä tämä jäi sinne maahan makaamaan ja sitten kuulutettiin, jos paikalla olisi lääkäri/sairaanhoitaja niin menisi kentälle. Sinne sit meni kaks ihmistä ja jonkun ajan päästä se ratsastaja nousi ja käveli itse kumminkin pois kentältä. 110cm luokassa tokavikalla esteen kohdalla yksi hevonen kieltäytyi ja nousi pystyyn ja ratsastaja tippui. Muita tippumisia en itse nähnyt.
 
Mutta eipä muuta, loppuun kuvat.
 




























 
Nii ja tein eilen videon!
 


2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia (--: Sulla onki varmaa aikalailla helpompi kuvata kisoissa, ku on nyt toi pitempi putki? :--D Toi kaheksastoista kuva ylhäältä päin laskettuna (jos nyt laskin oikein :D), nii tolla hevosella on tollanen ~-merkki otsassa :--D Tietkö minkäniminen hevonen oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on huomattavasti helpompaa :D Viimeks niit kuvii piti rajailla ja noita ei tarvinnu juuri yhtään. Yhen rajasin. En muista yhtään minkä niminen se o :D

      Poista