torstai 20. syyskuuta 2012

Limpparilla ♥

Meen Limpparin kanssa kisoihin, 40cm! ♥
 
Tänää pyörilin tallille ja hoidin supermutasen Maisan. Sen jalat oli ihan järkyttävät ja en saanu niit ees kunnol harjattuu. Maisa nimittäi vihaa sitä, kun sen jalkoja harjataan. Sen jälkee hain Limpparin tallista ja menin harjaamaan sen käytävälle. Siellä sille oli seuraa, sillä kaikki hevoset oli sisällä. Harjaisn sen kaikessa rauhassa ja sillee.
 
Oli ihan sika kiva päästä pyöreen ponin selkään, ♥. Verkattiin itsenäisesti. Menin voltteja, pysähdyksiä, reipasta ravia ja supersuper hidasta ravia. Poni tuntu tosi kivalta ja oli kuulolla kivasti. Mentiin tunnilla esteitä ja mentii sellasta rataa. Aluks mentii possujonossa se rata ihan raviassa. Limppari hyppäs niiden puomienki yli.
 
Mentii sen jälkeen yksitellen se rata. Kolme puomii nostetiin kai siihen 40cm. Sai mennä laukassa tai ravissa. Oltiin Limpparin kanssa kolmansia. Nostin laukan ja mentii ekan puomin yli hyvin, tokalla puomilla kauniisti ohi...sit toisella kerralla yli. Sit sarjaan, jossa oli puomi ja sit este, poni meni hyvin. Sit toiselle sarjalle. Puomi meni hyvin ja este ohi ja uusiksi. Sit mentii kai taas ohi ja kolmannella kerralla yli. No poni sit päätti lähtee sinne kavereiden joukkoon (: Käytii siellä pariin kertaa. Mentii se rata heti perään uudestaan. Tultiin ekalle sarjalle nii tunsin, kuinka ponin satula oli valunu enemmän ja enemmän sen kyljelle, hypättiin se sarja ja sit oli pakko pysäyttää poni. Ja nyt ajattelette et "olis kannattanu tarkistaa satulavyö" tai jotain vastaavaa, vyö oli kireällä kyllä, mutta ponilla ei ole kunnon säkää joka estäisi sen liukumista ja se on kaiken lisäks nii läskiki.
 
Jatkettii rata loppuu ja odoteltii et muut sais radan suoritettua. Stojan ratsastaja tippui kolme kertaa. Ravattiin viel lopuks ja tehtiin ympyröitä. Sit hoidon jälkeen karsoinoihin yöksi.
 
 
 
Kuvat (C) Salla & Monika


2 kommenttia: