perjantai 7. syyskuuta 2012

Tunti Stojalla


Olin matkalla tallille ja Ellen sit kerto et meen tunnilla Stojalla. Viimeks ku ponilla menin, tipuin siltä kaksi kertaa. Esteet ei oo ihan meidän juttu. Olin tallilla jo vähän yli viisi. Stoja ei ollut tunnilla, joten sain laittaa sen itse kuntoon. Maisa ei ollu tunneilla, joten kävin harjaamassa sen ennen tuntia ja sitten menin hoitamaan Stojan. Molemmat ponit oli ihan mutasia.

Kuudelta tunti alkoi ja aluks käveltii alkukäynnit ja sit alettiin ravaamaan pääty-ympyröitä molemmille lyhyille sivuille, toiselle pitkälle sivulle pysähdys ja siitä heti raviin ja toiselle käynti siirtyminen ja takas raviin. Stoja oli alussa tosi laiskalla tuulella. Meni hetki, ennekuin poni alkoi kulkemaan jotenkin.

 

Käveltii hetki ja laitettii jalustimet kaullalle. Mentiin harjotusravissa joka kulmiin voltit ja myös pitkän sivun keskelle voltit. Ne meni Stojan kanssa ihan kivasti. Mentiin sitä jonkun aikaa ja sitten laitettii jalat takas jalustimiin ja alotettiin laukkaamaan. Pääty-ympyrät laukassa ja muuten harjotusravia. Laukat meni ihan mäntyyn sen ponin kanssa. Kerran se veti kans pukin. Sain sen kumminki aina välil laukkaamaan jotain pätkii. En osaa mennä tol ponil yhtään. Vaihdettiin suuntaa ja sit Stoja pelästy jotain ja oli ihan hermostunu sen jälkeen. Sit puhuin sille rauhallisesti ja näin.
 

Lennetään Stojan kanssa.
 
Laukkojen jälkeen käveltiin loppukäynnit ja sit hoidon jälkeen Stoja tarhaan. Se meni heti piehtaroimaan heinäpäälille ja yritti mennä sen päälle. Ens viikol mennää kuulemma puomeja, Limppari olis kiva. Ja sit kuulemma Syrenbackaan tulee kisat, puomi-, kavaljetti & 40cm/50cm (ei tietoo kumpi) luokat ja ajatelin osallistua 40cm/50cm luokkaan Limpparilla :) (Saana tuut sit kuvaamaan!)
 


 
Lopuks viel koostevideo tunnista ja alussa näkyy ne mun tippumiset, mistä mainitsin alussa. Huomenna koitan postailla jälleen! (: Ja voin sanoo, toi eka tippunen sattu pikkasen kyl. Tokal kerral tulin suoraan polvillee, mut se ei sattunu nii paljoo.
 
Laittakaa HD-laatu!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti