perjantai 28. syyskuuta 2012

Tynnyrillä

Menin eilen koulusta suoraan tallille ja Maisa oli taas iihan mutanen. Tunnin alkuun oli enää joku 20min ja ponin jalat pestiin. Maisa vähä pelkäs niitä ämpäreitä nii pitelin sitä kiinni, et se pysyis paikoillaan. Söin ennen omaa tuntia, sillä Limppari oli jo tunnilla, niin ei tarvinnut laittaa sitä itse kuntoon.
 
 
Kello alko tulla kuus ja mentiin jo kentälle valmiiks ja sit ponien selkään. Jalustimien säätämisessä ei kauaan mennyt, sillä muistan missä reijissä niiden pitää olla, vikoissa...:D Aluks käveltiin normaalisti ja sit jakauduttiin kahdelle pääty-ympyrälle. Toisessa oli minä, Mallu + Stoja ja Vilma + Dexu ja toisessa oli Ronja + Lissu, Ellu + Tahvo ja Saana + Dotti.
 
 
Mentiin sitä ympyrää hetki käynnissä ja sitten ravissa. Tehtiin sinne voltteja ja sit kans yhden tötterön kohdalla piti siirtää heposen takamusta ympyrän sisäpuolelle ja etuosa pysy siinä reitillä. Ne meni ihan kivasti Limpparin kanssa. Mentiin kans harjotusravia sillä ympyrällä. Limppari kulki tosi kivasti eteenpäin.
 
 
Alettiin sit laukkaamaan noilla ympyröillä. Laukat meni ponin kanssa tosi kivasti (: Välillä piti vaihtaa paikaa, ku tuli niin ahdasta. Laukattiin molempiin suuntiin. Laukkojen jälkeen ravattiin hetki vielä ja sit loppukäynnit. Menin hoitamaan ponin käytävälle, siel oli kans Ronja ja Vilma. Sit vein Limpparin karsinaan ja otin Maisan ulos et Dexu saatais omaan karsinaan. Käytiin moikkaamssa Prinsessan kanssa Lissua ja Ronjaa ja annoin ponin syödä puskasta jonkun verran ja sit takas sisälle.
 

 
Kuvien laatu ei oo mikään paras, mut siel sato sillee vähän. Ja täs on pieni koostevideo tunnista, ikäväkyllä lähes kaikki matskut on laukoista, mutta ehkä se ei haittaa...:D Ens viikoks toivon Limpparii (ylläri ylläri). Tänään ois tarkotus mennä hoitamaan Tytsän ja Toksun, mut lauantaina en ehi mennä tallille :C Ens viikolla sitten ! Mutta nyt videon pariin ja HD ois kiva asia!
 


2 kommenttia:

  1. Miten sää jaksat polkee tallille kaks tunii?? Mä en ees tuntii ku menis jo hermot :D

    VastaaPoista