lauantai 20. lokakuuta 2012

Ponin metsästys

Lähdin aamulla tallille, sillä ulkona ei satanut, jes <3 Matka meni ihan kivasti, kuuma tuli! Kävin kaupassa matkalla ja tallilla olin ajoissa. Harjasin Maisaa & Limpparia, tein molemmille sivuletit, jotka onnistu tosi kivasti. Meillä oli hyvin aikaa hoidella niitä poneja, sillä ne meni vasta puol 11 tunnille ja Maisan hoito alotettii joskus 15 yli 9. Limpparia harjailin vähän myöhemmin. Kuvailin poneja ja pidettiin niille seuraa siinä ulkona.
 

 
Maisan & Limpparin mentyä tunnille menin satulahuoneeseen ja olin siellä 11 asti, kunnes lähdettiin hakemaan Nemoa sisälle, sen ratsastajan ja yhden toisen tallillaisen kanssa. se tarha oli ihan mutanen! Itse en tarhaan voinut mennä, sillä jalassa oli vain mun talliconverset.

Toinen tyttö, joka oli mukana hakemassa Nemoa meni sit tarhaan ja kulki sitä reunaa pitkin, missä ei ollut mutaa. Nemo ei kumminkaan tullu lähemmäks, vaikka sitä kutsuttiin, joten kerättiin vähän vihreetä käteen ja houkuteltiin sen avulla ruunaa meidän luokse. Meil meni ainakin 15min, ennenkuin poniski oli meidän lähellä, mutta ei meinattu saada sille riimua päähän, sillä poni oli keskellä mutaa ja kurkotti kaulaansa.

Saatiin loppujen lopuks sille se riimu päähän ja ulos tarhasta, ilman, et jonkun kengät menee ihan mutasiks. Nemon jalat pestiin ja ei siinä hirveästi harjaamista ollut, sillä Nemolla oli loimipäällä. Kaviot ja mahanalunen harjattiin. Autoin laittamaan Nemon kuntoon ja laitoin sille satulan. Autoin ratsastajan selkään ja sitten satulahuoneeseen syömään.
 
Tossa on Nemo C:
 
Puol 12 menin kuvaamaan tunnin ja kuvailin sitten lopputunnin. Stojan ratsastaja tippui, Kimi pukitteli, Helmillä oli vähä kiire kaikkialle (se on vielä nuori hevonen, 5-vuotias) ja Dotti vähä sähels kans. Olihan sitä tuntii aika hauska seurailla. Sen jälkeen en juuri mitään tehnyt, istuin satulahuoneessa ja joskus 20 yli kaks lähdin pyöräilee takas kotiin päin. Koko päivänä onneks ei satanut, toivottavasti pääsne vielä ens viikon lauantaina tallille!
 
Koostevideo siitä tunnista jota kuvasin, en saanu videolle Stojan ratsastajan tippumista, enkä Kimin pukkeja, enkä Dotin sähläyksiä, jossain kohtaa saattaa näkyä Helmin kaahailua.
 

 Ronja & Helmi
 
Laittakaa kommenttia ja ensi postaukseen! (:
15 kommenttia:

 1. Just sopivan pitunen ja muutenki kiva postaus c--: Rakastan sun kuvia, niin hyvälaatusia ja taidokkaita :--D <3

  VastaaPoista
 2. Toi Nemo on tosi kaunis! Minkä rotuinen se on?

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia + ihana videoo :)<3

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus jälleen,onneks löysin sun blogin sillä tää on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mitä kautta muuten löysit tän? (:

   Poista
 5. ihanii kuvia! (taas ;D) hieno video (: Stoja oli tosi reippaal tuulel tol lauantain tunni, ku menin sil..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Joo oli vähäse xp Muutenki se teiän tunti oli vähä vauhdikas :D

   Poista
  2. jep :P ehkä vähän liiankin.. :D tipuin, koska toi Lissu kompastu ja meni polviltee ni sit Stoja säikähti. (sä ehk näitki sen..?)

   ja se tarha oli siis niin mutanen! ;D

   Poista
  3. Mä olin kattomassa sitä tuntii joo mut en nähny kunnol miten tipuit ku siin tapahtu nii paljon kerrallaa :D

   Ja nii oli, hyi! :D

   Poista
 6. sori mainostus,katja! mut olis kiva jos kävisitte kattoo mun blogii ja liittyy lukijaks jos kiinnostaa! Kirjoita hakuun Caron tallielämää ni löydät sen. Siellä on aika paljon postauksii jo, mut sitä on välillä aika tylsä kirjoittaa ku kukaan ei lue sitä....

  VastaaPoista