keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Keskiviikko

Nyt tulee pitkästä aikaa kunnon postausta tännekkin. Viime kerrasta taitaa ollakkin kulunut jo vähän aikaa. Lähdin tallille joskus 10 yli neljä ja menin moikkaamaan Toksua tarhoille. Koitin ottaa kuvia, mutta en ei onnistunut, sillä oli jo sen verran hämärää, että kuvat oli ihan huonoja ja salamalla en viitsinyt ottaa. Menin sitten hoitelemaan Tytsän. Rapsuttelin sitä sellaset 10 minuuttia ja se tykkäs siitä tosi paljon! Eniten se tykkäs siitä ku rapsutin sitä korvista :D
 
Otin siltä loimen pois ja kävin hakemassa harjat. Ehdin harjailla sitä sellaset 5min, kunnes Tytsälle tuotiin sen heinät ja Herra rupesi sitten syömään niitä, eikä sitä enää mikään muu kiinnostanut. Harjailin Tytsää joku 20min ja kävin täyttämässä sen purkit. Toksu oli tuotu sisälle ja se söi sen heiniään myös. Harjailin sitä sit joku 30min ja rapsuttelin hetken. Lähdin joskus 20 vaille kuus kotiin päin.
 
Kuvia siltä päivältä ei ole, mutta tässä pari vanhaa kuvaa. Huomen mulla on ratsastus, ylihuomenna ois tarkotus mennä hoitamaan heposet ja lauantaina on koulukisat, joita meen kuvailee. Mutta ensi postaukseen! (:
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti