sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Pikkasen asiaa teille

Elikkäs, nyt kun noita kommentteja on alkanut tulemaan, mikä on siis ihan hyvä! Niin jos haluutte kysyä multa jotain, niin se kommentti kannattaa laittaa uusimpiin postauksiin, sillä en mä joka päivä voi kattoa kaikkia postauksia läpi ja katsoa, onko sinne tullut joku uusi kysymys. Vaikka niiden kommenttien määrät näkyy, niin en voi aina olla varma onko sinne tullut uusi kommentti vai ei, joten mun pitää kattoo ne aina läpi.
Eli, jos haluutte kysyy multa jotain ja haluutte siihen varman vastauksen, laittakaa se mahdollisimman uusimpaan postaukseen. Näin sen huomaan nopeasti ja vastaus tulee myös teille nopeasti. Kiitos.

PS. Huomen meen rästille ja ajatelin, että teen teille jonkun videokoosteen ma,ke,to&pe talleilusta, joten postausta tulossa seuraavaksi pe/la, joten älkää ihmetelkö jos ei tule postauksia. Huomenna julkasen tästä videosta jatko-osan ja siihen tulen laittamaan linkin tänne, mutta muuten kunnon postausta tulossa vasta pe tai la.
 


2 kommenttia:

  1. Voit katsoa myös uusimmat kommentit helposti tuolta blogin hallinnointi paikasta, kun näät kaikki blogit siinä alotus sivulla niin painaa siitä ihme nuolesta joka menee alastpäin ku siinä on se kynä mistä voi kirjottaa yms, nii siin on se nuoli ja sirltä kommentit kohta, niin näät uusimmat kommentit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu kappas en oo ennen tienny tollasta :D Kiitos tiedosta! (:

      Poista