perjantai 16. marraskuuta 2012

Tunti Tahvolla

Tahvon hoitaja laittoi mulle viestiä kellä menen ja olihan se iha kiva yllätys. Viimeksi menin ponskilla 29.10.2011. Ja tämä oli toka ratsastus. Ekalla kerralla menin ilman satulaa sillä ja nyt mentiin sitten iha satuloilla. Kuvai tästä tunnista ei ole, mutta pari kuvaa ekasta kerrasta ja lopussa vielä pieni video siitä ekasta kerrasta.
 
Tahvoa menin hoitamaan puoli kuuden aikaan ja hoitelin sitä sen hoitajan kanssa. Laitettiin se kuntoon ja sitten kentälle. Jalustimien säätämisessä ei kauaa mennyt ja alettiin kävelemään alkukäyntejä. Alettiin sit mennä koulurataa ja mentiin HelppoC:tä. Mentiin kerran se käynnissä läpi ja sitten mentiin lähes koko rata harjoutusravia. Välillä tuli lisättyäkevyttäravia. Laukka osuudet mentiin harjoitusravissa.
 
 
Mentiin kaks kertaa se rata läpi. Tahvon harjotusravi oli tosi tasasta ja mukava istua, tykkäsin siitä! (: Sitten käveltiin hetki ja mentiin ne laukkaosuudet sitten pareittain. Olin Lissun & Ellun pari. En ollut koskaan ennen laukannut Tahvolla. Mentiin Tahvon kanssa ekana ja Lissu + Ellu tuli sitten perässä. Tahvon laukka oli tosi hassua! Ainakin näin ekalla kerralla. Ja hiottavaa on vielä tossa meidän laukassa, mutta kyllä se siitä.
 
 
Tahvo jatkoi seuraavalle tunnille, joten menin hoitamaan Maisaa ja sitten istuskeltiin satulahuoneessa ja pelasin Ronjan kanssa sen puhelimella sellasta sanajahti-peliä, joka oli ihan huijausta! >:( Myöhemmin menin pyynnöstä laittamaan poneille vettä erään toisen tallilaisen kanssa. Laitoin Maisalle & Limpparille vedet ja sitten lähdinkin jo kotiin.
 
Ja lopuks vielä tää lyhyt video siitä ekasta tunnista. Ja tiedän että istunta ei ole mikään paras ja silleen...mutta älkää välittäkö siitä. Jos joku haluu tietää Tahvosta enemmän, esim rotuu, nii kattokkaa se tuolta "hevoset" osiosta. Ja HD P A K O L L I N E N !
 

4 kommenttia:

 1. Saanko linkata tän ja Katja ja Shettistammat-blogit mun kaverille sen sähköpostiin?

  VastaaPoista
 2. Aaah.. Ihana blogii ja vähä söpö tää Tahvo♥ Ja heii muuten viittiiks ees kurkkaa mun blogii..(:
  http://niinunblogii.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos! (: Ja onhan Tahvo söpö C:

   Ja käyn kurkkaamassa sun blogii (:

   Poista