lauantai 1. joulukuuta 2012

Luukku 1

Ihan aluks, mun ei pitänyt tehdä mitään joulukalenteria teille, mutta nyt sit päätinkin tehdä! Mutta tästä ei tulee mikään kummonen, mutta ei anneta sen häiritä.
 
Tallin esittelyä:
 
 
Mä en joo oo mikään paras taitelija.
 
Mutta siis tää kuva on koottu kolmesta osasta, siks vähä sekanen.
 Ruunien tarhassa tarhailee yleensä Nemo, Pyste, Santtu &  Vinski. Tällä hetkellä taitaa myös Tahvo ja Kimikin olla. Siitä en ole ihan varma kyllä.
 
Siirto tallissa asuu Santtu ja Pyste. Hevospisteellä hoidetaan yleensä pikkuponit. Puomilla voi hoitaa myös poneja ja hevosia.
 
Päätallirakennuksessa koostuu viidestä osasta, kuitenkin jokainen on eri osassa, että niistä ei pääse läpi toiseen tilaan. Siihen sisältyy satulahuone, ponila, jossa asuu Nala, Limppari, Sani, Maisa & Dexu, vintti ja "hevosten" talli, jossa asustelee Nemo, Lissu, Vinski ja Fanni. Toisella puolella on kahden karsinan tila, jossa asustelee Manda & Noe. Myös lantala löytyy ja ulkovessa samasta rakennuksesta.
 
Sairastarhassa voi myös hoidella hevosia. Neitojen & herrojen tarhassa on yleensä Manda, Noe, Fanni. Doni oli myös siellä, mutta nyt ori on siiretty toiselle tallille. Santtu ja Vinski on myös tässä tarhassa, ainakin välillä. Hevosen + ponin tarhassa on yleensä ollut Tahvo & Kimi, mutta en tiedä kuka siinä nyt on, jos ruunat on siirretty ruunien tarhaan, varmaan tallin uusin hevonen. Kuvasta on lähtenyt jonnekkin pikkuponien tahra, joka on tuolla rouvien ja herrojen tarhan alapuolella. Siellä tarhassa asuu: Maisa, Sani, Dexu, Nala, Limppari, Dotti, Stoja, Helmi & Lissu.
 
Sitten tulee kenttä, jonka alapuolella on pelto/kesälaidun, se puutuu siitä myös. Sitten tulee tarha, jota ei hirveästi käytetä, sitten tulee lato, jossa asustelee Kimi, Namu, Stoja, Dotti, Helmi & Tahvo. Ja sitten vielä yksi laidun, jossa on kesäisin vähän kaikkia.
 
 
Tossa vielä kuva siitä päärakkennuksesta. Tuon katoksen alla on lantala, edessä olevaa tarhaa on Kimin ja Tahvon tarhaa. Tuo ovikatos on Mandan ja Noen karsinoihin menevä. Ja toisella puolella on sitten muut karsinat ja satulahuone. Kun lumet sulaa ja pääsen taas pyöräilemään niin teen teille videolla tallin esittelyä. Nyt ei siihen ole mahdollista.


6 kommenttia:

 1. Hei tää oli kiva c--: Mut mitääääääääää, onks Doni lähteny? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joooo, mut se tulee kyl viel takas. Se on vaa vähä kasvamassa ja samalla se vierotettii Mandasta (:

   Poista
 2. Namu on siinä ladon viereisessä tarhassa yksinään ja Kimi ja Tahvo on siinä hepan + ponin tarhassa, et ne oli alku syksyllä vielä siel ruunien tarhassa. C:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, mä en oo pitkää aikaa nähny ketää tarhoissa :D Näin ne aina lauantaisin tarhois, mut torstaisin ne on jo sisäl C:

   Poista
 3. -Se on kiva jos teet videon tallista! :) ois kiva nähä ett miltä näyttää! ;)-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kun se on mahdollists niin teen sellaisen(:

   Poista