keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Luukku 12

Ai.Ka. Chiki
Chiki
tamma
Gotlannin Russ
Synt: 19.5.2004
i: Haj
e: Chilla
Punaruunikko
säkä: n. 132,5cm
 
Chikin tapasin ensimmäisen kerran 2007. Olin ensimmäistä kertaa Vironmäen ponitallila leirillä. Ihastuin Chikiin leirin aikana. Tamma oli kumminkin vielä nuori, eikä sitä oltu kunnolla vielä koulutettu. Muistan siitä leiristä sen, että kun olimme katsomassa maneesissa isompien ratsastusta, luultiin Chikiä Kunkuksi. Chikin ratsastaja myös tippui.
 
2008 Chiki sai ensimmäisen varsansa. Varsa oli syntynyt juuri ennen minun leirini alkua. Varsa oli todella suloinen! Chiki ei siis ollut edeleenkään tuntikäytössä. Katselin vain Chikin ja tämän varsan tarhailuja. 2009 poni oli alkanut käymään jo tunneilla, mutta vain kokeneet saivat mennä sillä. Poni oli vielä silloin sen verran nuori. Itse en mennyt sillä yhtäkään tuntia leirin aikana.
 
2010 Menin normaaliin tapaan taas leirille ja tällä kertaa sain mennä Chikillä! Ekan tunnin jonka menin ponilla, mentiin esteitä ilman satulaa. Monen vuoden odotus vihdoin palkittiin ja voi hitsi ku Chiki oli ratsastaessa ihana! Menin samalla leirillä sillä myös koulutunnin ilman satulaa. Laukat ei ihan onnistunu, poni veti isoja pukkeja, silti se oli ihan super ihana! Enkä tippunut, vaikka niitä pukkeja tuli.
 


 
2011 En päässyt leirille rippikoulun vuoksi. 2012 Olin "pitkästä" aikaa leirillä tutulla paikalla ja oli muuten paras leiri kaikista! Menin Chikillä kahdet estetunnit. Kentällä esteitä ja sitten vielä puostoesteitä. Poni ei kieltänyt kertaakaan, vaikka sillä on tapana kieltäytyä. Puuhatunnille sai toivoa kellä menee ja olin ainoa, joka halusi Chikin, joten sain sen. Mentiin ilman satulaa ja sillä tunnilla poni oli tahmea, eikä liikkunut juuri minnekkään. Samana päivänä oli leirikisat ja tultiin 2. sijalle!
 
 

 
Chikin on ihanin russi, jonka tiedän C: Ensi kesänä en varmaankaan pääse leirille, mikä on harmillista. Haluisin nähdä Chikiä useemmin, mutta se ei ole mahdollista. Onneksi saan kuulla ponin kuulumisia vanhoilta leirikavereilta, jotka ratsastavat vakituisena kyseisellä tallilla.
 

 


7 kommenttia:

 1. Chiki on sulonen c--: <3 Ihania kuvia ja kiva video, vaikka olinki jo aikasemmin nähny :--D

  VastaaPoista
 2. Ihana luukku taas! Ja toi Chiki vaik aika iso pukki tos kuvas! Kävin eilen vuokriksel ja se Doni ei varmaankaa oo sielt syrenbackalt. Sen omistajaks on merkattu sen tallin omistaja ja se näyttää vähä liian isolt. Ja sil on jo hankittu kunnon ratsastuskamat. Mut ihana tää sun joulukalenteri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ja joo ihmettelen edelleen miten pysyin sillä pukissa kyydissä. Joo äiti kerto et se ei voi olla siellä, ku sinne tallille mennää jotenki lautal, missä Doni on.

   Poista
 3. Chiki on kyllä ihana <3

  VastaaPoista
 4. oooi chiki :) sulle on haaste mun blogissa :)

  VastaaPoista