tiistai 4. joulukuuta 2012

Luukku 4

Nyt tulee mun viisi lempiblogia! (: Ja vähän syitä, miksi tykkään niistä ja sellaista. Mitään jätti selityksiä en kirjoita ja nää ei oo missään järkestyksessä sitten.
Kaikki varmasti tietävät Tiian & Voiton. Näiden kahden puuhasteluja on mukava seurailla, vaikka välillä postauksia pitää odotella enemmän, kuin yleensä. Postaukset on hyvä laatuisia ja sopivan pitkiä. Myös videopostauksia tulee ja niitä on ihan mahtava katsellä!

Kaikki varmasti myös tietää Emmin & Viksun. Blogia en ole kovinkaan pitkään seuraillut. Mutta youtubessa on tultu seurailtua Emmin videoita jo pitkään. Blogi on todella hieno ja hyvä, aivan kuten videotkin. Nyt blogi on tosiaan pienellä tauolla. Pitää vain odotella, että tauko loppuu ja tulee taas postauksia! (:Tätäkään blogia en ole kovinkaan pitkään seuraillut, ehkä joku kaksi kuukautta. Youtubessa oon katellut Rodista videoita ja se ori on tajuttoman ihana! En oo ennen nähny noin hienoa oria. Kyllä kateeksi käy. Blogissa on Rodin lisäksi muitakin hevosia esiintymässä, mutta Rodi on silti niistä kaikista se ihanin.Te kaikki varmasti myös tiedätte Pinjan & Lillin? (: Tykkään myös katsella näiden kahden touhuja ja videopostauksia. Myös valmennus ja kisavideot ovat kivoja ja niitä jaksaa katsoa. Lilli on myös ihan sika suloinen! Oon aina halunnu kimon värisen hevosen. Tässä blogissa on myös tarpeeksi pikiä postauksia ja niitä jaksaa hyvin lukea.


Tätä blogia en myöskään ole kovinkaan pitkään seuraillut, mutta youtubessa olen. Tässä blogissa esiintyy aivan tajuttoman suloinen shettis. Ulkoisesti siitä tuleen mieleen Maisa. Myös toinen poni esiintyy tässä blogissa ja se on myös todell suloinen tapaus. Eniten tykkään tämän blogin kisapostauksista. Blogi on muutenkin kokonaisuudessaan hyvä.4 kommenttia:

 1. Nyt tekis mieli lukee noita kaikkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, ne on oikeesti hyviä blogeja! (:

   Poista
 2. Tää oli kiva, varsinki ku osaa (okei kahta, ja toisen niistä tiesin videoitten kautta :--D) en tienny nii sai hyviä vinkkejä c--:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä et tienny? Veikkaan tota Rodiblogia ja tota vikaa ? :D

   Poista