perjantai 25. tammikuuta 2013

Eilinen tunti

Menin eilen suoraan koulusta tallille. Tunnin menin Dotilla ja menin joskus puol kuus hoitamaan sitä. Hoitamisessa ei kauaa mennyt, sillä poni oli jo valmiiksi puhdas. Mentiin kentälle ja sitten selkään ja uralle kävelemään alkukäyntejä. Käveltiin hetki ja sitten alettiin tekemään keskiympyrää kevyessä ravissa ja lyhyillesivuille pysähdykset. Mentiin sitä hetki ja sitten jatkettiin tehtävää. Joka kulmaan etuosakäännökset ja siitä pysähdyksestä pari peruutusta. Peruutukset menin Dotin kanssa kivasti, mutta etuosakäännökset ei. Mentiin sitä hetki ja sitten käveltiin ja vaihdettiin tehtävää.
 
Kävelyn jälkeen mentiin loivaa kiemurauraa kevyessäravissa ja sinne voltti ja muuten sitten käyntiä. Hetken päästä mentiin sitä sitten harjoitusravissa ja sitten alettiin myös tekemään jokaiseen kulmaan voltit. Mentiin sitä loppu tunti ja sitten ravattiin hetki uralla ja sitten loppukäynnit. Kävelin loppukäynnit maasta ja sitten poni talliin. Hoidin sen ja laitoin loimen päälle.
 
Näistä postauksista tulee ihan tylsiä, kun ei ole kuvai. Ei tuolla pimeydessä voi mitään kuvata ees...toivotaa et kohta vois alkaa jo kuvailee tunteja. Laitan loppuun jonkun vanhan videokoosteen jostain tunnista, minkä menin Dotilla. Huomenna varmaan tulee postausta tän päivän talleilusta, kun menen hoitamaan Tytsää ja Toksua. Ja yritän saada kuvia!

 
 


3 kommenttia:

  1. Ei pahal mut tuo poni tossa videossa on aika läski niin siltä voi mennä helposti jalat:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se vähän pallero joo, mut ei se enää ihan noin pyöree oo. Ja toi on viime kauden alusta, nii poni oli tullut laitumilta joku viikke ennen tuntien alkua.

      Poista