perjantai 29. maaliskuuta 2013

Kaikki loppuu aikanaan

Winkier van Eyenluis "Tytsä" 4.7.2011 - 29.3.2013
 Tokaj "Toksu" 1.3.2012 - 29.3.2013

Tänää meen hoitamaan herroja vikan kerran...Talli missä herrat asuu,  menee remonttiin ja sinne tulee kokonaan uusi talli. Voi olla, että kun remontti on valmis molemmat palaa takaisin sinne. Mutta Tällä hetkellä tilanne on tämä, että niitä en ainakaan vähään aikaa näe. En tiedä yhtään koska ne palaa, jos ees palaa. Toksua kumminkin tulen näkemään vielä, vaikka en sitä enää hoida. Tytsästä en tiiä, tulenko sitä enää näkemään..

Tämä samalla tarkoittaa sitä, että postauksia tulee vähemmän, kun käyn tällä hetkellä vain torstaisin tallilla. Kun lumet sulaa nii alan käymään siellä myös lauantaisin. Aloitan sitten pyöräilyn taas pitkästä aikaa. Mutta ei niistä sen enenpää. Ikävä tulee näitä herroja ♥

Tästä videosta tuli huono, koska mulla ei oo enää jäljellä oikeen mitään matskuja, koska kaikki meni vanhan koneen mukana...
 

8 kommenttia:

 1. Millä nää videot on kuvattu ? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten saat ne videot movie makeriin ? mulla sama kamera mut jotenki videolla väärä muoto :/ enkä onnistu laittamaan movie makeriin ?

   Poista
  2. Mulla oli vanhassa koneessa sama ongelma, mutta kun saatiin uusi kone niin ne toimi, vaikka ohjelma oli sama. Veikkaan että siinä sun koneessa on vanhempi versio siitä, niikun mullakin on. Uusimmissa koneissa ne toimii, mutta vanhoissa ei..voisit koitta ladata sen uudelleen/päivittää, jos onnistuis (:

   Poista
  3. juu, kiitti neuvosta (: ja hieno blogi sulla ! :)

   Poista