torstai 4. huhtikuuta 2013

Keijolla (+ Paljon kuvia!)

Menin suoraan koulusta tallille ja sainkin sitten heti kuulla, että meen Keijolla! No mikäs siinä. Lähdettiin hakemaan Maisaa tarhasta sen ratsastajan kanssa ja sain teille kuvan Minnistä!
 
Kuva ei oo paras, mutta ei se mitään. Ja uusille lukijoille, nii Minni on kantavana, et siks se on vähä pallo :D
 
Hoidettiin sit Maisa ja siitä lähti ihan sikana karvaa! Sit menin auttamaan ratsastajan selkään ja sit satulahuoneeseen syömään, vaihtamaan kamat. Ellen sit saapui tallille, se tuli kuvaamaan meidän tuntia. Se tuli sit hoitaa mun kaa Keijoa. Hoitaessa se oli ihan nätisti. Satulan laitossa se vähä kiukutteli. Itse en sille satulaa enkä suitsia laittanut, vaan sen hoitaja. Hehe. Sit kentälle odottamaan.
 


 

Kentälle lähdössä ja ilmeeni on hieno.
 Oli pakko sutata naama, mut Keijo on söpö :D
 
Sitten selkään ja lähdettiin pellolle kävelemään alkukäynnit. Mentii ihan rauhallisesti, mitä nyt Kimi vähän kyttäili ja Tahvo ja Dexu sääti vähän omia. Oltiin Keijon kanssa tokavikoina ja Ronja tuli Helmin kanssa meidän perässä. Ellen tuli kans sinne pellolle ja kuvaili sit vähän poneja, kun ne oli tarhassa.
 


 
Tultiin sit kentälle. Kenttä ei ollu missään parhaimassa kunnossa. Tunnista en jaksa hirveesti kertoa, mutta mentiin paljon voltteja, käynnissä ja harjoitusravissa, mentiin vähän pohkeenväistöä ja lisää voltteja. Mentiin aika paljon käyntiä, koska kentällä ei voinut hirveesti ravata. Keijo oli iha ok. Toivoin sitä kans ens viikolle, koska Nemo ja Dotti on vähän kipeitä, niin ei ole varmaa onko ne tunneilla. Mutta ei niistä sen enempää. Tunnin jälkeen kävin kuvailemassa vähän poneja ja putsailin Maisan harjat.
 
Ja loppuun vielä kuvia ja pieni videokooste.
 

 
Laittakaa HD päälle! (:
 

16 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja muutenki kiva postaus :) ! Montako teitä on tossa tunnilla ? Ja kauan oot ratsastanu? cc:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: meitä on seittemän ja nyt on menossa 7 vuos menossa (:

   Poista
 2. Kuinka korkee Keijo on?? :)

  VastaaPoista
 3. haastin sut:)


  http://makeponijaeve.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva postaus :))! Miks et mee ikinä Dexulla? Ja toi Keijo on aikas söpö. Me kun laukattiin kentällä meijän tunnilla niin 1 poni kaatu ja 1 hevonen kaatu ;( Mut ei käyny silti mitää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dexul on pariin kertaan ollu samassa jalassa jotain, nii sil on sit joku painoraja + taidan olla sille kans pitkä. Ja Keijo on kyl söpö (: onneks niille kaatuneille ponskeille ei käyny mitää! :)

   Poista
 5. tää oli kiva postaus ja ihanasti kuvia ♥ tui Maisa ja Keijo menee sun kaa kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos C: Ja kiitos ellenin kuvat on ihania ;) okei ei kaikki oo sen ottamia :D:D ja maisa on tuitui ♥

   Poista
 6. onpas keijo jotenki pitkäselkänen! ainaki tos video näyttää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :D Ei se oikeesti oo :D kai :D:D

   Poista