perjantai 26. huhtikuuta 2013

Myday 25.4.2013

Jee, yllätys yllätys kuvasin eilen mydayn. Sain videon jo tehtyä ja ladattua koneelle eilen, mutta tubeen en jaksanut. Menin tunnin siis Keijolla ja hypittiin pikku esteitä. Keijo oli ihan super kiva! Verkassa mentiin ravia ja laukkaa se oli niin kiva et huhuijaa. Meil oli verkas kans piuhat käytössä, mut sit kun käveltiin hetki, ennen esteitä nii otettiin ne pois. Esteet meni välil hyvin ja välil sit vähän huonommin, mut se oli ihan super! Maisa onnistui rikkomaan riimunnarun, koska viisas poni sai ihme kohtauksen, kun sen turpahihnaa laitettiin kiinni ja poni sit nous pystyyn ja poni tietysti oli kiinni, joten sen riimunnarun lukko hajos. Onneks se ei lähteny minnekkään karkuun, et saatiin se nopeesti kiinni. Mutta en nyt selitä enenpää. Ratsastuskuvat (C) Monika. Lopussa pari uutista c:Ja sori, kun postauksia ei ole tullut.Vielä on mahdollisuus linkkailla omia blogeja TÄHÄN postaukseen.
 
 Voiku Prinsessa on nii pieni ♥ Tossa sillä on vielä se riimunnaru, kunnes se kuoli.
 Ei hypätty mitään hirveen isoja esteitä. Ollaan viimes hypätty muistaakseni joskus lokakuussa.
 Nemo veti kivalla ilmavaralla :D En oo tainnu kai kertoa, mutta meidän ryhmään on tullu uus ratsastaja. Se menee täs just Nemolla. Se on tosi hyvä ratsastaa ja mukavakin, mitä nyt oon sen kanssa jutellut.
 Stoja on söpö :D Sen ratsastaja tippui siltä kans ja ponilta lähti suitset..:D Mut viisaana tammana, se ei lähtenyt karkuun.
 
Ja nyt ne uutiset, kuten videosta näitte mun pyörä on kunnossa. Vihdoin. Se tarkoittaa siis sitä, että pääsen lauantaisin tallille! Joten huomenna  tulossa postausta. Lisäks mulla ei oo kouluu enää ollenkaan. Vaan mulla alkaa maanantaina työharjoittelu, joka loppuu 31.5, jolloin mulla on kans "kevätjuhla" joten ei enää koulua vaan töitää. Meen meidän lähi ässälle ja oon sielä 7-13, oisin voinu mennä sinne kasiin, mutta nyt pääsen sopivan aikasin, niin pääsen pyörällä tallille! Oon niin nero.
 
Lisäksi pakko kertoa myös tänne, meidän tuleva koira on nyt viikon + päivän vanha c:♥ Ens kuussa saadaan mennä kattomaan sitä ja kesäskuussa se tulee tänne. Ja Livialla oli 25.4 synttärit! :D
 
Mutta joo, huomiseen! Teen varmaa jonkun videokoosteen siitä päivästä, riippuu siit miten ehin kuvailla ja mitä siellä teen (:


13 kommenttia:

 1. jeeeeeee, kiva video c--: muutenki kiva postaus ja kivoja kuvia ja kaikki on niin kivaa taas :--D lisää näitä!

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus :) kuka meni Stojalla ja miten tippu? Vai että suitsetki lähti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti (: stoja muistaakseni kiels ja sit jenna tippu, stoja kans tais vetää pään alas

   Poista
 3. stoja ei koskaan lähe karkuun kun siltä tippuu:) + stojalta nyt lähtee melkein aina suitset päästä, ainakin jos jää ohjiin kiinni.

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva video eikä yhtään tylsä.!! :)

  VastaaPoista
 5. cameraandhorse.blogspot.com mun blogi:)


  kiva vidi,ja ihana blogi:)

  VastaaPoista
 6. kiva kun teit mydayn, mutta etkös ihan pari viikkoo sitten tehny mydayn? :)
  Mutta kiva video! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja joo tein, se oli kaks viikkoo sit torstaina, kun en päässyt ratsastamaan (:

   Poista