sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Vironmäen ponitalli 2010

Hehe nyt mennään pari vuotta taaksepäin. Sain tässä jokunen aika sit Alisalta kuvia, jossa meen Mitulla. Oltiin Alisan kanssa siis samalla leirillä. Leiristä en hirveesit mitään muista. Menin silloin ekaa kertaa Chikillä! Eka tunti jonka ponilla menin nii menin esteitä sillä ja hypittiin ilman käsiä, se  oli ihan super kivaa! Tokan tunnin sit menin Chikillä ilman satuala koulua..siellä poni sit vähä pukitteli ja oli vähän vaikeukisa pysyä selässä.
 
Leirin aikana menin Bellalla, jolta sit tipuin. Nilkka sit meni siinä ja se oli vähän kipee. Menin Oonalla ja tipuin sitlä kans. Menin sillä leirikisat ja tultiin 7.sijalle...:D Siinä muistona liila ruusuke. RIP Oona ♥ Menin kans Mitulla ilman satulaa koulua, siitä tunnista en muista mitään. Menin kans Rupsulla ekan kerran...ja se vei mua sillä tunnilla ihan 1000-0. En sit enää muistakkaan, kellä muilla menin..:D Mutta laitan kuvai siitä leiristä. Osa onkin jo ollu aikasemmin täällä blogissa, mutta ei se mitään.
 
 Siinä oli niitä kuvia, jossa meen Mitulla. Kolme ekaa kuvaa oli Alisalta ja vika toiselta leiriläiseltä, jolta olen loputkin ratsastuskuvat saanut.
 Hienoja kuvia, jossa meen Rupsulla...:D
 Chikistä on vaan tolta koulutunnilta kuvia.
Vika kerta, kun pääsin Impalan selkään :( Myytiin seurahepaks ♥
 
Ja sit viel jotain random kuvia, jota otin pokkarilla, mikä mulla oli mukana :D
 
 Leo on söpö C:
 Pikkis, ja vikassa kuvassa näkyy hyvin sen koko pää.

 Kaks melkeen samaa kuvaa. Irtojuoksutettiin siellä Miks ja Cupi. Ite kyl lähinnä kuvailin ja lopussa sit ku piti talutella poneja hetken, nii talutin Miksiä.
Ja pakko viel laittaa kuva, jossa meen Chikillä 2010 vikan kerran ja sit 2012 vikan kerran :D Ootan sitä hetkee et pääsen taas moikkaamaan Chikii ja toivottavasti vielä ratsastamaa. ja muita hevosia C:
 
Tää oli tällänen ihan random postaus :D Mut ei se mitään. Teitä on taas tullu lisää! C: Tervetuloa vaan joukkoon (:


11 kommenttia:

 1. Tää oli kiva postaus, varsinki ku oli uusiaki kuvia joukossa (:

  VastaaPoista
 2. Oot kirjottanu tonne 2010 VIKAN kerran ja 2013 VIKAN kerran :P. Tai sitten vaan ymmärsin tekstin väärin + kiva postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2010 kuva otettu niiku leirin vikalta kerralta, kun menin Chikillä ja 2012 kuva otettu leirin vikalta kerralta, jonka menin Chikillä.

   se on joo ehkä vähä oudosti kirjotettu xp

   Poista
 3. jee! :D oon menos tänä vuon vironmäkee kutosleirille c:

  VastaaPoista
 4. Heh! Rupiini on musta paras, onhan se mun hoitohevonenki :D

  VastaaPoista