lauantai 4. toukokuuta 2013

Ja hermannit lentää

Joo en keksiny mitään viisasta nimeä tälle postaukselle. Mutta siis, en tänää tallilla tehny mitään ihmeellistä. Nalan hoitaja ei ollut paikalla, joten hoitelin sit Nalaa. Se ei onneksi menny ekalle tunnille. Eka tunti alkoi puol 10 ja haettiin Maisa sen hoitajan kanssa jo joskus yhdeksän aikaan, vaikka Maisa meni myös vasta tokalle tunnille, joka alkoi puol 11.
 
Vaihdettiin Maisalle uusi riimu (+naru) ja ponista tuli söpö. Muut hevoset lähti sit puol 10 kentälle ja ite menin hakemaan Nalan tarhasta, ettei Maisa jäisi yksin. Hoideltiin ponit hyvin ja kuvailtiin ja Maisan hoitaja teki ponille söpön kampauksen. Ite en jaksanu tehdä Nalalle mitään.
 

 
aaws poni on nii sulonen :D
 
Talutin Nalaa 30min ja se oli ihan sika rasittva tapaus! Ne pienet leikki peiliä nii poni ei suostunu millään ravata. Ja sit ku ravattiin uralla nii se onnistu purasee mua ainaki viis kertaa. Poni oli muutenki nii laiska tapaus, se käveli tarhastaki talliin ihan sika hitaasti. Ainaki Maisaan verrattuna. Talutuksen jälkeen Nala jatkoi vielä, joten menin syömään ja sitten olin muiden seurana, kun ne laitto hevosia tunneille ja autoin kun apua pyydettiin.
 
Kun Nala pääsi tunnilta pois, hoideltiin se ratsastajan kanssa ja vietiin poni tarhaan. Vikaa tuntia en ehtinyt juurikaan kuvailla, koska menin pitämään Neelasta kiinni, kun Ronja kävi harjaamassa sen tarhassa. Samalla toinen hoitaja harjaili Helmiä. Laukkoja ehdin hetken kuvata ja sitten menin kuvaamaan taas poneja. Kävin kuvailmeassa Santtua ja Vinskiä myös ja myöhemmin myös Nemo ja Keijo liittyi niiden seuraan. Muiden lähdettyä päästiin Ronjan kanssa tekemään tuttavuutta Minnin varsan kanssa. Se on nii sulonen ja pehmonen! Aaws.
 
 Ostettiin Keijolle myös uusi riimu (+naru) Sille ostettiin tollanen ihan perus sininen ja samanvärinen naru kans. Ainakaan sen ei tarvii enää käyttää Noen liilahtavaa riimua. Sehän on liian neitimäinen Keijolle.
 
Huomenna muokkailen blogin ulkoasua. Banneri onkin jo valmiina. Myös huomenna tulossa pientä juttua tulevista suunnitelmista.18 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja tosi kivoja kuvia! Söpö Maisa ja muutkin! Kivasti käy toi väri Maisalle!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: Ja ite tykkään kans tost maisan riimusta c:

   Poista
 2. tykkään täst postauksesta :) nää kuvat on tosi hienoja ja hyvä laatusia! + hienot uudet riimut (+narut) !! :)

  VastaaPoista
 3. Taas ihan sikakivoja kuvia ja kiva postaus muutenki c--: Awwwws Maisa ja sen riimu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi kiitos :3 ja maisa on tuitui ton riimun kaa :D <3

   Poista
 4. Tosi kivat kuvat, jälleen. Ihanan taitava olet! =) =) =) =) =) =) <3<3<3<3<3<3<3

  VastaaPoista
 5. ihania kuvia katja, sun jokases postaukses on toosi ihanii kuvii (:

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Voi vattu! Anteeks, poistin vahingossa sun kommentin! Kirjotan tätä nyt kännyllä ja painoin vahingossa väärää nappia nii se sit poisti ton sun kommentin...enkä ehtiny lukee sitä! :(

   Poista
  2. :D Ei siin ollu muistaakseni muuta ku et meinasin jouluna ostaa yhelle ponille tommosen samanlaisen riimun ku Maisalla. Ja ihania kuvia :) Ja Maisa on entistäki söpömpi tol uudel riimul <3

   Poista
  3. Okei :D:D ja Maisa on kyl ihan sika söpö ton riimun kaa :3<3

   Poista
 7. Sul on ihana blogi!<3

  VastaaPoista