sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Miks otsikon keksiminen pitää olla näin vaikeeta?


Tää postaus olis tullut jo eilen, mutta eräs rasittava tapaus otti koneen mukaansa, kun se meni datailemaan yöks jonnekkin kanalaan, joten ei ollut konetta millä voisin tän postauksen tehdä. Mutta kumminkin. Olin eilen tallilla yhdeksän aikaan, mutta eka tunti joka alkaisi puoli 10 oli peruttu, joten eka tunti alkoikin puol 11.
 
Autoin viemää parit hepat ja ponit tarhaan, vein ensin Keijon, sit Vinskin, Tahvon ja vikana Minnin. Sen jälkeen harjattiin Maisa kunnolla sen hoitajan kanssa, samalla poni sai syödä vihreetä ja kuvailtiin sitä kans. Maisa meni talutustunnille, joka kesti siis 30min, mutta ponin ratsastaja ei tullut, joten se meni siellä talutuksessa ilman ratsastajaa.
 
 
Talutustunnin aikana harjasin Livian 11 tunnille. Kävin hakemassa sen tarhasta ja se makoili siellä. Meni ainakin 5min, ennenkuin sain sen ponin ylös! Hoitaessa se oli tosi nätisti. 11 aikaan Livian mentyä tunnille Maisa pääsi talutuksesta ja sen hoitaja anto mun hoitaa ponin yksin. Harjasin sen ulkona ja se sai samalla taas vähän syödä ja sitten poni tarhaan. Söin ite siinä välissä.

Puol 12 käytiin hakemassa Nemo ja Keijo tarhasta niiden ratsastajien kanssa. Nemon ratsastaja haki Nemon ja Keijon ratsastaja antoi mun hakea Keijon. Santtu ei hirveesti tykännyt siitä, että Nemo ja Keijo lähti ja se sit tuli häiritsemään meitä. Eka se meni Nemon kimppuun ja yritti purra sitä ja sen jälkeen se yritti tulla Keijon kimppuun. Saatiin ne kumminkin ulos sieltä ilman mitään isoja ongelmia.

Autoin Keijon hoitamisessa ja sen jälkeen autoin vielä ratsastajan selkään. Livia pääsi tunnilta, joten ratsastuksen opettaja pyysi mua, että menisin auttamaan ratsastajaa ja kävin sitten hoitamassa ponin ratsastajan kanssa ja sitten poni tarhaan ja kuvaamaan tuntia. Tunnin jälkeen hoitelin taas Keijoa ja vietiin se tarhaan ja sitten lähdinkin jo kotiin. 


Oli kyllä kiva päivä! Ens viikon torstaina on vika tunti ja perjantaina meen kans tallille kattoo äitin rästiä ja kuvailee poneja. Eilen myös varmistui, että vuokraan Keijoa kesällä äitin kanssa puokkiin. Se on siis 5pv vuokraus ja kesän lopussa. Sain muuten kivan haasteen, jota en ole ennen saanut, joten se tulossa lähipäivinä! (:

11 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Mä tykkään lukea sun tekstejä, sun kirjoitustyyli on niin kiva. :-)

  VastaaPoista
 2. Onneks olkoon!
  Eikö Syressä pidetä kesällä ees irtotunteja?
  Siis kun mie ja miun kaveri oltais tultu ponitunnille,mutta mennään Keravan ratsastuskoululle jos ei Syressä kesällä niitä tunteja pidetä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siel on eka 3 leiriä ja sit ponit ja hevoset menee kesälaitsoille ja ennen tuntien alkua on toi vuokraus, et ei oo tunteja.

   Poista
  2. No hö :(
   Mennään sit sinne Keravalle

   Poista
 3. kiva postaus:)+söpö maisa!!:-))

  VastaaPoista