maanantai 20. toukokuuta 2013

Pari pikkuista asiaa..

Ihan ekana, poistin kokonaan sen mydayn + koko kisapostauksen, eikä ne tänne enää takas tule. Syynä oli kaikki kommentit. Ne kommentit jotka viittas kisoihin, Keijoon ja mun ratsastus sillä on ihan ok asia, et te haukutte, tiedän itsekkin, että parannettavaa on, mut se et otatte Hecen niihin mukaan ja kuinka oon pilannu sen, nii siinä menee mun raja. Se eräs ano joka väitti mun pilaavan Hecen, ei selvästikkään tiedä siitä ponista mitään.
 
Joten kisoista ei  tule enää mitään postausta.
 
 
En ottanut anojen kommentointi oikeutta pois, koska eilistä lukuunottamatta anot on osannut käyttäytyä. Jos tilanne jatkuu eiliseen tapaan nii laitan kommennoin niin, että mun pitää itse ne hyväksyä. Toistaiseksi jatketaan samalla tavalla. Ja kyllä, aina saa tulla kertomaan mielipiteen ja tiedän, ettei anoja aina kannata ottaa tosissaan, mutta näin on parempi että kyseinen postaus ei ole enää julkisena.
 
Toinen asia on tää blogin ulko-asu, uus banneri tulossa heti kun blogger lopettaa vammailun. Se laittaa läpinäkyvät bannerit mustiksi...jos jollain on keino miten sen saa estettyä nii saa tulla kertomaan.


33 kommenttia:

 1. Harmi! Noi anot on kyllä aika ärsyttäviä. Ja musta ainakin aika ymmärrettävää, kun Keijolla ekat kisat että ei mee täydellisesti. :) Mutta tsemppiä ja älä ota niitä anoja tosissas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, varsinki jos ne sanoo ne asiat silleen törkeesti, vaikka asian vois kertoo hienomminkin. Ja Keijo oli kisoissa tosi jännittyny, mut teki kumminkin parhaansa c:

   Poista
 2. Et sä ny hecee voinu pilata! Abit osaa olla onnea myös kivoja. En jaksanu kirjautuu....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiliseen asti kaikki anot mitä mun blogiin on kommentoinu, nii ne on ollu just niitä kivoja, mutta kyllä täältä niitä rasittavia anoja löytyy, jotka ei uskalla tulla omalla nimellä kommentoimaan, yks sentää tuli eilen omalla nimellä, eikä sekään sanonu asioita niin törkeesti, kuin jotkut anot (:

   Poista
 3. Noi jutut meni kyl yli. Okei, mäkin saatoin niitä vähän innostaa, mutta oli pakko oikeesti laittaa joku loppu sille. Toivotaan et nyt jatkossa käyttäytyis paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, yön aikana sinne tuli kans viel lisää ja sit meni hermot niihin.

   Poista
  2. Mä en ehtiny näkemää, mut ehkä parempi, ku oisin kuitenki hiiltyny liikaa. Se meni oikeesti yli, ku ne veti Hecen siihen mukaa.

   Poista
  3. Jep...yks oli kommannu et oon yhtä läski ku Keijo (Y) :D:D

   Poista
 4. Näytetään yhdessä persettä anoille! Ärsyttäviä noi anot :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut anot joo on :D mut onneks suurinosa on ollu niit kivoja anoja, jos eilisä ei lasketa :D

   Poista
 5. Harmi ku on tollee vaa haukuttu :( etsä kyl todellakaa Hecee mitenkää pilannu ja mulla ei ainkaa oo mitää moittimista sun ja Keijon radasta kun ottaa huomioo Keijon iän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep + sen ihan ekat kisat sen koko elämässä, se oli sille ihan kokonaan uus tilanne, kiellot + tippuminen oli ihan mun omia mokia, ei Keijon.

   Poista
 6. ihan oikean päätöksen teit kun poistit postauksen. Anoilla ei oo ihan kaikki kohallaa, jos pitää tulla vittuilemaan asiaan kuulumattomista asioista. Tai sitten siitä sun ratsastuksesta. Anoilta on säälittävää tulla haukkumaan sun ratsastusta varsinkin tässä tapauksessa, kun ite myönsit, että parannettavaa olis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tulis edes sanomaan sanomiset omalla nimellä, eikä huutelemaan anona.

   Poista
 7. Et todellakaan ole heceä pilannu! Aika epäreilua kaikilta niiltä jotka oli pahasti kommannu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaista tämä netti maailma on, olihan se odotettavissa, että jossain vaiheessa anot tulee tänne syöttää kaikkee paskaa.

   Poista
 8. Älä valita haukkujista! Ne on sulle vaa kateellisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MIKÄ VITUN ONGELMA? JOS ON JOTAI ASIAA, TUU TOKI OMAL NIMELLÄ EES SANOMAA! :) kiitos.

   Poista
  2. ei mikään :) oot vaan nii hulvaton persoona! ja en

   Poista
 9. Et todellakaan pilannu Heceä!
  Teidän välinen luottamus oli varmaan parasta mitä Hece elämässään ois eniten halunnu.
  Osa anoista on ilkeitä ja toivon ettei sulle tullu hirveen pahaamieltä.
  Tää ihminen joka niin on sanonu ei tajuu varmaankaan miten kova paikka sulle se Hecen lähtökin oli.
  Tsemppiä Katja!

  VastaaPoista
 10. Teit todellakin oikean ratkaisun poistaessasi eilisen postauksen.Eipähän tarvinut mun enää tulla aukomaan päätäni niinkuin olin ajatellut. Rajansa kaikella!!! Tää ihminen joka kirjoitti paskaa susta ja Hecestä ei todellakaan ole mikään hevostyttö. Motto elämälle: Sitä saa mitä tilaa!! Jatka Katja samaa mallia ja ole ylpeä itsestäsi!

  VastaaPoista
 11. Voitko laittaa siitä koirasta kuvia?=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla itellä ei oo siitä mitään kuvaa, täältä löytyy kaikista pennuista kuvia, meidän koiralla on musta panta, mutta kaikissa sitä ei edes näy: http://fortzato.kuvat.fi/#/kuvat/Iitun+vaavit/

   Itse voin lisätä heti siitä kuvia, kun saan itse siitä otettua, eli viimeistään silloin kun se tulee kotiin. Se tulle meille 8vk ikäisenä ja tän viikon torstaina se täytää 5vk, joten pari viikkoa vielä, niin voin laittaa itse otettuja kuvai (: Mennään ehkä sitä ennen katsomaan sitä uudelleen, jos silloin tulee hyviä kuvia niin laitan sitten silloin :)

   Poista
 12. Kuka idjootti muka väitti et pilasit Hecen?! Et kyl! Ja sun kisat meni hienosti ainakin mun mielestä! Ja sä todellakin osaat ratsastaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku ano tuli niin sinne väittää :D Ja kisat ei menny parhaiten, paremminkin olis voinu mennä, mutta aina ei voi mennä hyvin (: ja kiitos c:

   Poista
 13. Jotku vaa osaa olla nii idioottei ku ei yhtää aattele enne ku sanoo.. Voin hyvi kuvitella milt tuntuu ku tullaa syyttelee jostai mitä et oo tehny.. Mut katse tulevaisuutee ja unohetaan ne tyhmät ja säälittävät anot :D Vaikken tunne sua nii tiiän ettet oo voinu pilaa Hecee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sen postauksen jälkee ei oo kyl tullu mitään valitus kommentteja mun ratsastuksesta, iha hyvä vaa :D Vaiken mikään täydellinen oo, aina ei mullakaan mee hyvin.

   ja anot on anoja, en mä niiden juttuja aina ihan tosissaan ota.

   Poista