perjantai 3. toukokuuta 2013

Pyörä petti luottamuksen

Töistä päästyä tulin nopeesti kotiin (olen siis koko tämäm Toukokuun työharjoittelussa) ja 20 yli yks lähdin tallille. Matka meni tosi hyvin, kunnes pyörästä lähti ketjut..Koitin laittaa niitä itse takas, mutta en ole siinä mikään mestari, joten jouduin kävellä. Okei alamäen laskin silleen kivasti ja jarruthan ei toiminut, joten piti sitten jarruttaa jalalla. Kävelin sellaiset 30min ja olin melkeen tallilla, kunnes tallilta eräs aikuinen ajoi mun ohi autolla ja se sit pysähty ja laitto mulle ketjut takas. Tallilla olin joskus 20 yli kolme ja Emppu tuli kans melkeen heti. Käytiin kuvaamassa poneja, haettiin Maisa ja Stoja. Ne on eri tarhoissa, niin otettiin ensin Maisa ja sitten mentiin hakemaan Stojaa. Aluks ei löydetty sen riimua niin piti mennä hakemaan sitä ladosta niin Maisa pääsi samalla pienelle seikkailulle. Helmi ja Neela oli tosi kiinostuneita Maisasta, harmi et ei ollu kameraa mukana. Hoideltiin sit ponit ekalle tunnille niiden ratsastajien kanssa. Maisa oli tunnilla aika energinen ja sen ratsasta kans tippui, onneks ei sattunut.


Puol kuuden aikaan hain Keijon tarhasta ja hoidin sen tunnille. Aluksi käveltiin alkukäynnit ja sitten aloitettiin alkuverkka. Pääty-ympyrät kevyessä ravissa ja pitkälle sivulle pysähdys ja kolme tai neljä peruutusaskelta. Keijo ei osaa veilä kunnolla peruuttaa, joten tehtiin pikkusia peruutusaskelia. Mentiin sitä molempiin suuntiin ja myös vaihdettiin välissä vähän tehtävää, että ravattii pääty-ympyrät ja pitkät sivut. Pysähdykset jätettiin siinä vaiheessa pois. Kun oltiin tarpeeksi verkattu, niin pääty-ympyrät mentiin laukassa. Keijo oli tosi kiva ja nosti laukat hyvin. Tunnin jälkeen Keijo jatkoi, joten hoidin Stoja, kun tämän ratsastaja jatkoi vikalle tunnille, eikä ponilla ole torstaisin hoitajaa. Ja myöhemmin menin vielä kuvaamaan poneja.

 Laittakaa HD-laadulle! (: Santtuki on tullut takas kotiin.
 
Käytiin tänää hööksissä ostamassa Maisalle ja Keijolle riimut + narut. Siel ei ollu sellasta tavallista punasta riimua, joten Maisa sai pehmusteilla punasen riimun. Ja huomenna viel ne tallille ja saatte kuvia. Ja sunnuntaina teen blogiin uuden ulkoasun!


15 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja ihaniahienoja kuvia taas c--: Ja Santtu! :--D

  VastaaPoista
 2. Sulla on ihan paras blogi ja tosi kiva kirjoitus tyyli. Tätä blogia sweuraa mielellään kun postailetkin aktiivisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska muutan ( tiedätkö? ) tulee se blogiarvostelu ?

   Poista
  2. Kiitos! (: En ole vielä varma koska se tulee, niitä blogeja tuli niin monta, että en kaikkia pysty arvostella, joten valitsen joitain ja arvostelen ne. Kaikki blogit käyn kyllä läpi.

   Poista
 3. Sulla on ihana blogi!
  Toi viiminen kuva on kyllä niin paras! :D

  VastaaPoista
 4. Ootpas pikkunen keijon selässä :D

  VastaaPoista
 5. Keijolla on esteratsun laukka :D

  VastaaPoista
 6. ihania kuvia katja! ootte upeita keijonkaa :3 - kysy porukoilt et voitko alkaa vuokraa sitä , ootte upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Ja joo oon vuokraamassa, mut se riippuu tallin omistajasta. Yleensä siit on ollu jo satulahuoneessa inffoo, et mikä viikko se on, et niit hevosia saa vuokrataa ja hinnat ja muut. (: Eli ei olla viel 100% varmoja, tuleeks tänä kesänä vuokrauksia :D Jos tulee nii vuokraan Keijoo (jos se ehditään varaa nii sit vuokraan Nemoa)

   Poista