keskiviikko 22. toukokuuta 2013

You're an angel not asking who I am ♥

Ihana ekana, kiitos superisti kaikille lukijoille! Teitä on jo upeet 182, vau. Tälle postaukselle ei oo mitään tärkeetä aihetta, oikeestaan tulin vaa linkkaamaan ton yhen videon, jonka julkasin eilen. Ens viikolla alkaa kesäloma ja se samalla tarkoittaa sitä, että ratsastus loppuu, enkä nää Maisaa niin usein...Mutta mulla on pieni yllätys! Mutta en vielä kerro sitä teille, iloinen yllätys se on. Osa kavereista sen jo tietääkin, mutta suurelle osalle se on vielä salaisuus, ens viikolla/sitä seuraavalla viikolla saatte tietää mikä se on.

Huomenna ois tarkotus mennä pyörällä tallille (pidän ellen peukut pystyssä et pääset tallille, vaikka huonolta näyttää..!), siitä postaus tulossa varmaan perjantaina. Lauantaina ois kans tarkotus mennä tallille, jos sää on vaan hyvä. Siitä tulossa kans sit postausta.

Ens viikon torstaina Ellen on tulossa kuvailee tuntii (ellei tilanne muutu sitten...) ja sillloin tulossa paaaljoon kuvia, koska käsken sen tulla tallille nii aikasin, et se ehtii kuvailla mua ja Maisaa + sit se kuvaa tuntii ja sieltä ottaa ainaki miljoonaziljoona kuvaaa. Ens viikon lauantaina ei ookkaa sit enää tunteja, koska silloin monissa kouluissa on kevät juhlat, joten tän viikon lauantaina ois vähän niiku pakko päästä sinne...Mut nyt mä lopetan tän turhan puhumisen ja laitan ton videon jaja rupeen tekee bannereita, moikka! (:
Ps. Videosta sen verran, et mun oli tosi vaikee löytää Maisasta mitään, koska kaikki missä ite meen sillä, nii meni vanhan koneen mukana...ja se vituttaa koska en voi Maisalla enää ratsastaa....siellä koneella oli ihan ekasta kerrasta vikaan kertaa ku sillä ponilla menin...Dotista oli kans aika vaikee löytää, koska kaikki missä meen Dotilla on muistitikulla joka on kadonnu...hehe.

8 kommenttia:

 1. Kyllä noista pätkistäkin näkee että Maisa rakastaa sinuu :)

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus ja sulla on muutenkin kiva blogi liittyisitkö mun blogii http://hucklebukle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Mulla saattais muuten olla susta ja Maisasta kuvia + videoita!! :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetä mulle jossain sit ku jaksat! Kuvat fb/sähkäri ja videot voit vaikka laittaa samaa pötköö (jos niitä on monta) ja sit laitat vaikla tubee ja sit laitat sen sillee et vaa linkin tietävät näkee sen c:

   Poista
 4. Toi videohan oli tosi kiva, ja löytyihän sieltä ihan kivasti "pätkiä" Maisasta ja Dotista :)

  VastaaPoista