perjantai 7. kesäkuuta 2013

7.6.2013 - ♥

Keskiviikkona en päässytkään hoitamaan Toksua, joten tänään alkoi meidän uusi alku. Mun piti mennä ratsastamaan sillä maneesiin, mutta kypärä ja kengät olikin autossa, joka on huolossa, joten menin sitten kävelemää maastakäsin maastoon. Eka harjailin sen kunnolla ja samalla se söi heiniään ja sitten oltiin maastossa joku 30min ja Toksu osas jopa käyttäytyä! Viimeks se pomppi ku joku pallo, nyt se säpsähti tasan kerran jotain tyhmää pyöräiliää. Hieno heppa c: Sen jälkeen syöttelin sitä hetken ja sitten talliin kamat paikoilleen ja kotiin. Oli kyl super kiva käydä hoitamassa sitä pitkästä aikaa! Viimeks hoidin ja näin sen maaliskuussa. Seuraavaks hoitelee sitä keskiviikkona. Kuvia ei hirveästi tullu, jotain otin samalla, kun sitä syöttelin. Ne + video Keijosta, Maisasta, Dotista ja Toksusta lopussa.
 
Ps. Meidän koira tulee kotiin tiistaina, joten silloin pääsen alottamaan sen blogin ihan kunnolla, jos ette ole vielä lukijoita siellä, nii liittykää: http://leonelamaa.blogspot.fi
 
Ainoo kunnolla onnistunu kuva tältä päivältä :D Kaikki kuvat onki sit aika samanlaisia, hankala ite kuvata ja samalla pitää siitä kiinni, ens kerralla vois irrottaa noi ohjat kokonaan, ärsyttävä pitää niistä kiinni. Aluks ne oli kaulassa, mut sit ne aina tippu, joten piti pitää niistäki kiinni.
 Meidän hieno varjo kuva :D
 
Ps. Kannattaa seurailla mua myös instagramissa! katjaa_96
 


6 kommenttia:

 1. Hienoo et pääsit Toksuu taas pitkäst aikaa hoitaa (: Hieno toi video :3 Mikä on videos oleva biisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Ja se biisi on nickelback- far away (:

   Poista
 2. kiva postaus!

  Käytkö kurkkaa meidän blogin :D?
  http://hucklebukle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus ja ihana toi video!c:

  VastaaPoista