lauantai 1. kesäkuuta 2013

Lyhyt postaus eilisestä

Ihan ekana, jos haluatte tietää syyn, miksi Pikkis lopetettiin nii lukelaa TÄÄLTÄ. 
 
Sitten eiliseen, menin suoraan koulun päättäreistä tallille ja pääsinkin melkeen heti hoitamaan Maisaa! Sen ratsastaja + hoitaja oli molemmat tunnilla, eikä poni ollut kukaan laittamassa, joten sain sitten hoitaa sen. Se oli jätetty karsinaan, sillä se oli ollut jo ekalla tunnilla. Harjaamisessa ei siis mennyt kovinkaan pitkään. Sen jälkeen hengailin satulahuoneessa ja ennen kasia Ellu tuli Ronjan kanssa tallille ja mentiin hoitelee Keijoa, sillä Ellu meni sillä. Tunnin ajan hengailin Ronjan kaa ja käytii kuvailee poneja. En ottanut koko päivänä hirveesti kuvia, joten tähän postaukseen tulee super vähän kuvia.
 
Seuraavaksi postausta tulossa varmaan keskiviikkona, kun menen hoitamaan Toksua! Ja hyvää kesälomaa, jolla se tänään alkaa/on jo alkanut! :)
 
 
Syreen en nyt sitten menekkään vähään aikaan..seuraavaks varmaan silloin, kun ponit viedään laitsoille. Kesken leirien en sinne viitsi mennä, mutta kunhan ponit pääsee laitsoille niin voinkin sitten mennä moikkaa niitä sinne c:


7 kommenttia:

 1. Sä kuulostat jotenkin negatiiviselta ja ilkeeltä ku vastaat kommentteihi. Joskus jopa postauksissaki. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostan vai? o: Ei oo ollu tarkotus kyl :D Enkä ite oo huomannu mitään, täytyy olla tarkempi, etten kuulosta sit liian negatiiviselta tai ilkeeltä, hyvä ku sanoit nii voin sit parantaa tapojani (:

   Poista
 2. Ulkoasu on ihana !! :D Ja mulla alko tänään.

  camillan-blogi.blogspot.fi

  Kurkkaathan? ^^ :D

  VastaaPoista