tiistai 30. heinäkuuta 2013

Keijon vuokrausviikko: Tiistai

Aamulla lähdetiin yhdeksän aikaan tallille ja matkalla alkoi vähän satamaan. Tallilla Keijo tarhasta sisälle, harjaus ja kamat päälle. Ulkona ei satanut, mutta ei aurinkokaan paistanu. Kenttä ei pöllynnyt yhtään, joten oli hyvä sää ratsastaa! Ei ollu ainakaan liian kuuma, niinkuin eilen. Alussa Keijo oli aika laiska. Tehtiin taas ympyröitä, voltteja ja pysähdyksiä. Parit peruutukset kans. Keijon tullessa tallille peruutukset ei ollu ihan sen juttu, mutta nykyään ne menee ongelmitta.


Käveltiin aina välillä ja vaihdeltiin suuntaa. Otin yhdessä vaiheessa jalustimet pois ja menin ehkä n. 15-20min ilman jalustimia. Tein kolmikaarista kiemurauraa pari kertaa sekä voltteja ja ympyröitä. Menin molempiin suuntiin ilman jalustimia ja Keijo alkoi olemaan jo hereillä. Laitoin jalustimet takas jalkaan ja alettiin laukkailemaan. Laukat nous välillä hyvin ja välillä taas ei. Välillä ne kans laski raville liian aikaisin.

  Loppuravailtiin ja käveltiin loppu käynnit. Sillä välin kun hevoset söi lähdettiin taas laitumille. Nyt ne oli kaikki siinä ihan lähellä, en siltikään saanut mitään hyviä kuvia, paitsi Maisasta. Tällä viikolla loputkin hepat haetaan pois sieltä. Tänään Nemo & Vinski haettiin. Loppu aikana en tehnyt mitään erikoista ja lähdettiin tallillta 15 vaille 3.

 Maisaa
 Kun tultiin laitsalta Tahvo oli päikkäreillä, se oli eilenki päikkäreillä.
 Kimi on ufoheppa.
Kävin ottamassa Keijosta pari kuvaa, ennen lähtöä. Huomenna ois tarkotus mennä sillä osa tunnista ilman satulaa..:D Huomenna meen kans hoitamaan Toksua, joten Toksusta tulossa myös huomiseen postaukseen.

6 kommenttia:

  1. kiva postaus, ihania kuvia c: ootte sulosiac:

    VastaaPoista
  2. Vaikka ootkin Keijolle aika lyhyt,saat sen toimimaan hienosti :)
    On se kyllä uskomaton pallomaha.... :P
    Tahvolla on U PE A kesäkarva <3

    VastaaPoista