perjantai 5. heinäkuuta 2013

Maastoilua

Niin taiteellinen otsikko, kun vain voi olla. En ole viitsinyt postailla, koska mulla ei oo ollu yhtään uusia kuvia. Muutenki mun tallipäivät on aina samanlaisia, hoidat hepan, ridaan maastossa ja sit hoidan hepan pois. Siks en viitsikään joka kerrasta tehdä erikseen postausta, joten yhdistelen niitä mielummin. Nyt mennään tähän viikkoon. 

1.7.2013 Maanantai

Omistajan pyynnöstä kävin ratsastamassa Toksulla illemmalla. Se oli vielä ulkona, kun tallille menin. Enkä ollut ottanut kameraa mukaan, joten en saanut kuviakaan otettua, vaikka siihen olikin hyvä mahdollisuus. Hoitaessa se oli nätisti, se sit päätti jumittua tallin oven eteen, se ei halunnu tulla ulos, kun lähdettiin maastoon. Maastossa kaikki meni hyvin. Tehtiin sama lenkki kuin aikasemmin, eikä se pelleillyt yhtään. Hieno heppa ♥ 

Tiistaina omistaa kysyi myös pääsisinkö tallille, mutta tiistaina mulla oli kaveri meillä, joten en mennyt tallille.

3.7.2013 Keskiviikko

Käyn virallisesti tallilla aina keskiviikkosin ja perjantaisin, joten olin aikasemmin puhut Toksun omistajan kanssa ja kävin taas maastoilemassa. 

Toksun ähkyn jälkeen sillä ollaan menty aika kevyesti, siksi ollaankin menty tähän asti maastossa aina vain käyntiä, tänään sain luvan mennä pikkupärkiä ravia ja laukkaa. Pysyttelin kumminkin ravissa, sillä se oli siitäkin jo tarpeeksi innoissaan ja omistaja oli mennyt sillä aikasemmin, joten mentiin parit ravipätkät. Maastossa Toksu oli super kiva, eikä pelleillyt yhtään, tykkäs kyllä kovasti, kun sai mennä vähän nopeempaa, kuin vain käyntiä. Mentiin kans vähän pidempi lenkki. 

4.7.2013 Torstai

Saana oli meillä torstaina ja se lähti joskus puol kuuden aikaan kotiin, joten lähdin heti sitten tallille. Hoitelin Toksun ja sitten lähdettiin maastoon. Maastossa oltiin n. 40min ja mentiin käyntiä ja pidempiä pätkiä ravissa. Maastossa Toksu oli tosi kiltisti, eikä se pelleillyt mitään. Sillä ei ollut kukaan käynyt ratsastamassa, joten virtaa sillä riitti. Lenkin jälkeen annoin sille pöperöt ja melassivedet. 

5.7.2013 Perjantai

Maastoilua taas tiedossa. Hoitaessa Toksu oli nätisti ja pihalla yritin ottaa siitä rakennekuvaa, mutta epäonnistui. Äiti oli siis mukana kuvaamassa (maastoon se ei siis tullut, tietyn matkan verran käveli meidän mukana) joten se piteli siitä sillä aikaa kiinni, kun kuvailin sitä. Sit kuvailtiin vähän lisää ja lisää. Maastossa Toksu meni ihan nätisti, mitä nyt ötökät sitä vähän kiusas. Ja tallille mentäessä se pelästy maneesista tulevia ääniä. Otin siltä sit kamat pois ja yritin viedä sen pesupaikalle, mutta herra ei halunnut tulla ulos karsinasta...lopulta se tuli ulos sieltä, mutta stoppas sit käytävälle. Heti meni ennekuin se sinne pesupaikalle tuli ja sain pestyä hiet pois satulan ja vyön paikalta. Sit takas karsinaan, melassivedet sille ja kamat paikoilleen ja kotiin. Tallilla menikin melkein kaksit tuntia, kun Toksu hidasteli ja stoppaili käytävällä. 

Ja nyt tän päiväsiin kuviin. Toi ylempi kuva on kännyllä otettu, joten näissä laatu on parempi.

 Tää on ehdottomasti näistä kuvista mun suosikki! Ja kehyksiin tää tulee päätymään, kunhan saadaan tulostimeen ostettua mustetta..
 
Mikä kuva oli sun suosikkisi? Jos joku ihmettelee miks mulla on takki päällä, niin ihan siksi, että saan puhelimen mukaan, ihan varmuuden vuoksi.
 

12 kommenttia:

 1. tää ulkoasu on tosi ihana, varsinki toi banneri! :) ja kiva postaus!

  VastaaPoista
 2. Toi kolmanneks alin on mun suosikki, ootte tosi söpö pari!:) Koska alat tekemään Toksulla muutakin kuin maastoilua?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: Täytyy kattoo, omistaja ratsastaa sillä aina kunnolla valmentajan kanssa ja ite sit käyn aina rennolla maastolenkillä, joten en tiedä kuinka usein tulen menemään sillä kentällä tuuppailemassa koulua (: Maastoilu on kans tosi kivaa ja vaihtelua, kun siellä missä käyn ratsastustunneilla ei juurikaan maastoilla :)

   Poista
 3. Tosi kiva postaus, mä tykkään ku yhdistelet näitä, ni tulee vähän pitempiä tekstejä ja enemmän kuvia (: Kaikki kuvat on tälläki kertaa tosi hienoja, mutta toi sun suosikki ja sitä alempi on ehkä kaikkein kivoimpia c: Ylinki on tosi söpö kyl :D Ootte hieno pari :3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, siks yhdistelenki näitä, koviin pitkää postausta ei tulis, jos laittaisin vaa yhen päivän jutut :D Eikä mul kuviakaa aina ees oo :D Ja kiitooos c:

   Poista
 4. Mun suosikki on varmaan toi sama mikä on toi sunki suosikki :) Mutta joo. Ootte vaa nii täydelline pari ! Ja tietty sä ja Maisaki c:

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva postaus ja ihanii kuvii :) Eiks tullu kuuma ku oli takki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!(: Ja vähän joo :D onneks ei iha koko aikaa aurinko sentää paistanu :D

   Poista