keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Päivittelyä

Toksu postausta pitkästä aikaa! Lauantaina olin ollut aikasemmin tallilla kuvaamassa niitä kisoja. En siis siellä kauaa jaksanut olla ja tulinkin sitten kotiin.Myöhemmin Toksun omistaja soitti ja pyysi mut tallille. Sain ratsastaa/mennä maastakäsin maastoilemaan. Menin kumminkin pitkästä aikaa maastakäsin. Eka harjasin sen ja sit suojat jalkoihin, suitset päähän ja liina kiinni suitsiin. Maastossa Toksu oli nätisti. Maastoilun jälkeen annoin sille ruuat & melassiveden. Vein kamat takas paikoilleen ja harjasin Toksun samalla, kun se söi sen ruuat.


Tänään menin tallille viiden jälkeen. Harjasin hepan kunnolla ja rapsuttelin lopuksi. Hoitaessa se oli tosi nätisti.

Tallilta lähdin puol kuuden aikaan, sillä Toksulla oli saanut jalkaan haavan pari päivää sitten ja jalka oli vähän turvoksissa. Sillä oltiin kumminkin ratsastettu tänään aikasemmin, joten jätin kävelyt välistä ja lähdin kotiin.

Kotona ehdin olla n. 30min ja teinkin tämän postauksen valmiiksi. Juuri kun olin julkaisemassa tätä, Toksun omistaja soittaa mulle ja pyys mut tallille taluttamaan Toksua. Sillä se jalka olisi turvonnut kuulemma enemmän, jos se ei pääse liikkumaan.

Menin sit heti takas tallille, käytiin kävelemässä maastossa maastakäsin, oisin saanut ratsastaa, mutta menin kävellen. Alussa se oli tosi rennon olonen, mutta sitten kun kävelijöitä ja pyöräilijöitä alkoi tulemaan vastaan se alkoi vähän hermostumaan, ei kumminkaan säntäillyt minnekkään. 

Tallissa kylmäsin jalkaa 5min ja sitten laitoin siihen haavaan rasvaa, jota omistaja pyysi siihen laittamaan. Perjantaina en pääsekkään tallille, sillä lähdetään Poken omistajan mökille ja ollaan siellä sunnuntaihin asti, joten blogi on pe-su hiljaisena.


Ensi viikon jälkeen blogi herää kunnolla eloon, viime aikoina postaukset onkin ollu melkein vain Toksusta. Ensi viikolla on se Keijon vuokraus (ma-pe) ja keskiviikkona ja perjantaina ainakin oon menossa hoitamaan Toksua. Joka päivä, paitsi torstaina on tulossa postaus. Sillä Ellen on tulossa meille yöksi to-pe, joten postausta en torstain päivästä tee torstaina, vaan perjantaina samalla, kun kerron perjantain ratsastuksista.. Ja perjantaina tulee myday, jonka julkasen blogissa la/su.


Vuokrausviikon jälkeen Syressä alkaa ratsastustunnit! Oma eka tunti on siis 8.8, jonne joudun luultavasti menemmään yksin pyörällä, muiden ollessa reissussa. Itse olen loppu kesän ihan vain kotona. Joten kohta Syrestä alkaa tulemaan myös postauksia joka viikko, nyt kesällä ne on vähän jäänyt, koska en ole siellä ollut hirveästi.


Hyvää loppukesää kaikille ja sori vanhat kuvat.

18 kommenttia:

 1. kylmäsit vaa 5 min ? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omistajan pyynnöstä 5min kylmäystä.

   Poista
 2. mikset ratsastanu :o

  VastaaPoista
 3. Osallistuit minun järjestämään "Linkkaa blogisi"-postaukseen ja tässä lupaamani arvostelu!

  Ulkoasu: Miellyttää omaa silmää paljon! 10/10
  Tekstit: Kirjoitat tosi vangitsevasti, jäin selaamaan blogiasi pitempään kun alun perin piti! :D 9/10
  Muu: Videoista ja banneripajasta plussaa! :)

  Kiitos osallistumisesta, voittajat ja top 10 löytyvät blogistani lähipäivinä - kannattaa käydä katsomassa löytyykö oma nimi sieltä!

  VastaaPoista
 4. kiva postaus! :)) ja kiva, että pääset kohta taas ratsastelemaan syreen! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! c: Ens viikon jälkeen pääsenki sinne joka viikko, jes <3

   Poista
 5. Täällä ois sulle haaste mikäli haluut tehdä! :D
  http://alisajahevoset.blogspot.fi/2013/07/uusi-haaste-kuvapostausaiheita.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitäis tehä toi, Pinja haasto mut kans :D

   Poista
 6. Mä tykkään sun blogista;-) onko sulla sisaruksia?

  VastaaPoista
 7. Onko kuvassa 4 Limppari ja Prinsessa? :D
  Pakko oli laittaa Prinsessa kun unohin sen lempinimen :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on (: ja Prinsessan virallinen lempinimi on Maisa (:

   Poista
 8. Tosi mahtavaa että Keijon vuokraus alkaa :)
  Itelläni on hoitsuni Asko (kuvassa leikittiin piilosta :D) 24.6 - 4.8 vuokralla :)
  Usko pois,vuokraus on ihanaa :)

  VastaaPoista