lauantai 3. elokuuta 2013

Keijon vuokrausviikon vika ratsastus

Kaikki tämän postauksen kuvat ©Annu

Tästä äset lukemaan koko päivästä ja siellä on videokooste koko viikon ratsastuksista. Joten käy lukemassa se ensin, jos et ole vielä lukenut.

 Ekana laitan nää kaks kuvaa Maisasta. Likanen ja pieni poni c:

Nyt siihen ratsastukseen. Äiti ratsasti ensin Keijolla n. tunnin, jonka jälkeen ratsastin vielä itse tunnin. Otin satulan pois ja kävelin hetken pitkin ohjin. En ihan tarkkaan muista mitä aloin tekemään, mutta sen tunnin aikana menin pohkeenväistöjä molempiin suuntiin käynnissä ja ravissa. Väistöt meni ihan hyvin. Tein kans kulmiin voltteja ja päätyihin pääty-ympyröitä. Laukkailin pariin kertaan. Kesken ratsastuksen alkoi satamaan ihan kaatamalla. Onneksi se loppui aika pian. 


Ennen omaa ratsastusta oltiin just puhuttu siitä, kuinka kukaan ei ollu koko viikkona tippunut. No siinä kävikin sit niin, et ekana Livia kompastu, en nähny sitä kokonaan, näin vaa ponin maassa ja siinä samalla se sai sit silmäkulmaan haavan, joka piti sit tikata. Siihen kuulemma laitettiin neljä tikkiä. 

Myös Nalan ratsastaja tippu pari kertaa, eka ilman satulaa, kun poni alkoi pelleilemään laukoissa. Ratsastaja laitto sit satulan ja just ku oltiin lähdetty Ronjan kaa pois kentältä Keijon & Nemon kanssa (Ronja sai poikkeuksellisesti mennä Nemolla) niin Nala veti kuulemma kunnolla nurin. Se laukkas pää alhaalla ja veti sit kuperkeikan. Ratsastajalle ei käynyt mitenkään, eikä myöskään Livian ratsastajalle, eikä kumpikaan jäänyt alle, vaikka ponit kaatuikin. Myös Stojan ratsastaja tippui, ainakin se oli siellä maassa, en tarkkaan tiedä mitä Stoja teki. 


Oli kyllä kiva vika ratsastus ja Keijo oli super kiva! c: Harjailin sit Keijon ja vein tarhaan. Ens viikolla alkaa ratsastus ja joudun pyöräillä tallille ja ratsastan ehkä myös äitin tunnin, joka on heti oman tunnin jälkeen. Ja sen jälkeen ois taas pyöräily kotiin, en vielä tiedä otanko kameran mukaan. Täytyy vähän kattoa.

Tein muuten uuden ulkoasun ja bannerin. Ite tykkään bannerista ja siinä onkin kolme tän blogin "päätähteä".  Mitä mieltä te olette bannerista?

Ja iso kiitos kaikille lukijoille ja anoille! Teitä lukijoita on tullu jo tosi paljon!


15 kommenttia:

 1. Eise Stojan ratsastaja tippunu, tuli vaa alas selästä heti ku poni oli kompastunu jotenki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei :D mä en kokonaan nähny mitä tapahtu ku käänsin pään pois ja seuraavaks ku katoin nii se ei ollu enää selässä :D

   Poista
 2. Ihana banneri , osaat tehä superhyvin , ja kiva postaus muuteski :)

  VastaaPoista
 3. kiva toi banneri! ja kamalii noi mitä sillo tapahtu :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jep, onneks ei sattunu mitään vakavempaa! (:

   Poista
 4. Ihana banneri,ja hienoja kuvia!:) Ootko nähny sen kommentin "tilaa banneri" sivulta?;)

  VastaaPoista
 5. Hei missäs varjosrtukset? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe ne jäi tosta bannerista MUTTA katos tän blogin bannerii, siel on varjostukset ;) http://leonelamaa.blogspog.fi ++ kiitos :D:D

   Poista
 6. millä kameralla kuvaat?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nikon D3100, mutta tän postauksen kuvat on mun kaveri ottanu ja sil on joku Canonin kamera, en muista yhtään, että mikä :)

   Poista