torstai 29. elokuuta 2013

Puomirataa Keijolla

Kuvailin tänään teille mydayn, jonka saatte huomenna/ylihuomenna! Joten ratsastuksesta en tee videokoostetta, näätte ne siitä mydaystä sitten. Tallilla multa kysyttiin, haluaisinko ratsastaa Lissulla tunnin. Pelkkää käyntiä kentällä. Ensin suostuin, mutta kypärä olikin autossa, enkä halunnut ottaa tallilta lainakypärää, joten se ratsastus jäi välistä. Ronja pääsi sitten ratsastamaan Lissulla. Hain Maisan tarhasta ja hoidin sen, yritettiin ottaa hienoja yhteiskuvia...Ei kumminkaan tullut juuri ollenkaan mitään hyviä kuvia. Ensi viikolla uusi yritys!

Ainoa julkaisukelponen kuva, Maisaa tosin ei kuvaus kiinnostaa ja jouduin muokkaamaan tota aika paljon, koska aurinko oli pilannut koko kuvan.

Vein Maisan tarhaan ja istuskelin hetken satulahuoneessa. Vein Keijon kamat hoitopaikalle ja hain ruunan tarhasta. Kaikki hepat (Santtu, Vinski, Nemo ja Keijo) oli tarhan toisessa päädyssä ja Keijo tuli mua vastaan. Muut ei lähteny meidän perään, joten sain sen helposti ulos sieltä, ilman ongelmia. (Santulla on tapana tulla perässä). Harjasin Keijon hyvin, vaihdoin kamat itselle ja hepalle ja sitten kentälle. 
Aluksi saatiin verrytellä itsenäisesti. Tein voltteja, pääty-ympyröitä ja pysähdyksiä. Keijo oli verkassa ihan kiva, vähän tahmea. Käytiin kaikki askeleet läpi ja käveltiin hetki. Samalla kuunneltii miten tultiin puomirata. Tulevasta videosta näätte paremmin miten se meni. Siinä oli neljä puomia ja tehtiin myös pääty-ympyröitä. Ekan kierroksen menin kokonaan ravissa ja tokan kierroksen menin ravissa ja laukassa. Puomiradalal Keijo oli tosi kiva ja reipas. Kolmatta kertaa ei ehditty mennä, joten ravailtiin lopuksi. 


Kenttä pöllysi hirveästi, joten kuvia ei hirveästi tullut. Keijo jatkoi vielä mun tunnin jälkeen, joten menin satulahuoneeseen istukselemaan ja vaihtamaan kengät. Myöhemin kävin kuvailemassa poneja. Ensi viikolla olis kai tarkoitus hypätä, sillä ensi viikon lauantaina on estekisat (jos oikeen muistan). Itse en kumminkaan pääse osallistumaan.


Nemo toivottaa kaikille lukijoille hyvää alkavaa viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti