sunnuntai 11. elokuuta 2013

Uusi & erilainen haaste!

Mulle saa antaa haasteita, mutta yhtä haastetta en enää tee, oon tehny sen nimittäin niin monesti. Eli haastetta jossa pitää kertoa 11 faktaa ja vastata 11 kysymykseen en enää tee.

Tän haasteen sain ihan ekana Pinjalta mutta myöhemmin myös Alisa haastoi mut tähän. En kumminkaan jaksa tehdä tätä tuplana, koska laiskuus. Ja tänki haasteen sain Pinjalta jo ajat sit, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Ohjeet:

1. Kerro kuka sinut haastoi ja kiitä haasteen antajaa! (Tehty ^^)
2. Kerro itsestäsi 3 hevosiin liittyvää asiaa, mitä et ole ikinä kertonut blogissasi.
3. Valitse tuntemistasi hevosista/poneista vähintään 5 ja laita jokaisesta kuva ja kirjoita kuvan alle kaksi asiaa kyseisestä hevosesta/ponista, jota et ole ikinä kertonut blogissasi.
4. Haasta haluamasi määrä blogeja!

3. Asiaa itsestäni:

~Silloin kun aloitin ratsastuksen Syress, meinasin heti ekalla tunnilla tippua, sillä ponilla jolla menin ei ollut satulassa jalustimia ja ponin ravi oli nii pomppivaa, että melkein tipuin. (Kyseisestä ponista tuli ehdottomasti lempparini eikä sillä ollut edes yhtään pomppiva ravi...)

~Mua rupes ärsyttämään ihana sikana, kun kaikki muut tippui Hecen pukeista, mutta itse en sieltä koskaan alas tullut. Vihdoin tulikin se päivä, kun leikkitunnilla en keskittyny tarpeeksi poniin, vaan lipun ryöstämiseen ja ponski pukitti mut alas sieltä.

~Silloin kun menin Hecellä ekan kerran, kirjoittelin seuraavana päivänä koulussa melkeen kaikkii vihkoihin "Hese" ja seuraavan kerran kun ponin näin huomasin, että sen nimi kirjoitetaan Hece ei Hese :D

Hevoset/Ponit:

Madicken III "Maisa"

~Olin hoitanu Maisaa yli vuoden, kunnes yks päivä rupesin etsimään sitä hippoksesta & sukupostista, vasta silloin selvisi, että ponin nimeen kuuluu "III", aikasemmin luulin Maisan virallisen nimen olevan vain Madicken.
~Silloin kun Maisa tuli tallille, mulla oli ratsastuksesta 2vk tauko. Kaikki kerto siitä millanen se on. Osa sanoi ponin lempinimen olevan Madde ja osa sanoi että se on Maisa. Silloin pidin Maisa nimeä ihan tyhmänä...nykyään Madde kuulostaa ihan pöljältä :D

Caramelli "Melli"

~Pelkäsin Melliä pienenä ihan sikana, enkä ois halunnu ratsastaa sillä edes koskaan, sillä poni puri yhdessä vaiheessa aika paljon. (Puremisen se kumminkin lopetti ajan kanssa)
~Aina pienenä, jos menin Mellillä jouduin aina kysymään mikä olikaan Melli, sillä sekotin Sanin Melliin...(Vaikka ne on ihan eri näkösiä!)

Dottie "Dotti"

~Jokunen aika sitten, olisin halunnut alkaa hoitamaan Maisan sijasta Dottia. Esteenä kumminkin oli Dotin hoitaja Ellen, joten tein neron suunnitelman, että Ellen saisi Maisan hoitsuksi, sillä Maisa oli Ellenin yks lemppareista ja silloin molemmat ois ollu tyytyväisiä. En kumminkaan koskaan vaihtanut Maisaa Dottiin. Onneksi en vaihtanu, koska Maisa on paras tamma :3
~Dotti on välillä tosi säikky tapaus, jonka vuoksi pienenä pelkäsin sitä. Joulukuun tippumisten jälkeen pelkäsin sitä taas jonkun aikaan, mutta Dotti on Dotti ja odotan innol et pääsen ratsastamaan sillä pitkästä aikaa!

Tokaj "Toksu"

~Toksu ei tykkää mennä pesupaikalle, joten joka kerta se yrittää rynnätä sieltä ulos, on se pari kertaa onnistunukkin ulos tulosta. 
~Toksu saattaa pelästyä maastossa milloin mitäkin, mutta aina jos nähdään fasaaneja, jotka kipittää meidän reitin ohi tai on siinä sivussa väijyen, niin niitä se ei pelkää ollenkaan, mutta juoksijat ja pyöräilijät on hirveen pelottavia.

Grand "Keijo"

~Keijo tuli Syreen huhtikuussa. Yks syy miks en halunnut ratsastaa sillä, oli sen ulkonäkö. En tykännyt yhtään sen klippauksesta eikä sillä ollut yhtään edes harjaa. Nykyään se on oikein komea poika :3
~Keijo ei oo kovinkaan suosittu meidän ryhmästä. Kaikki jotka mun ryhmässä on sillä mennyt, ei siitä juurikaan tykkää, paitsi minä.


En haasta ketään, kaikki jotka haluaa nii saa tehdä tämän.

Kiitos kaikille lukijoille, teitä on jo 272! Onko jotain postaustoiveita?

Tein kans uuden bannerin, mitä mieltä ootte siitä? (:

Päivittelen mun instaa melkein joka pv, joten siellä voitte seurata mua nimellä: katjaa_96

Blogin fb sivuille pääsette sivussa olevasta fb-logosta, sinne päivittelen myös usein. 


6 kommenttia:

 1. Vähän hyvä toi Hece Hese juttu :D Ja toi uus banneri on kiva, vaikka onki aika yksinkertanen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo naurattaa vieläki jos nään jossain mun vihkossa hienosti Hese kirjotettu..:D:D Ja kiitos! (:

   Poista
 2. Mun on ihan pakko tehä tää haaste :DD Ihana toi Banneri :3

  VastaaPoista
 3. Tää oli tosi kiva postaus! Hihittelin täällä tuota Madde juttua ;)

  VastaaPoista