tiistai 13. elokuuta 2013

Vähän kaikkea + pari julkaisematonta kuvaa

Tää postaus on aika turha, mutta halusin kumminkin tulla postailemaan tänne! Samalla laitan tänne väliin julkaisemattomia kuvia. Eilen väsäilin aika pitkään blogin ulkoasua. En tehnyt isoja muutoksia, keskitin vain otsikon, päivämäärän ja sivut. Lisäksi linnkeihin tuli varjostukset. Ite olen tyytyväinen ulkoasuun, jäi vain häiritsemään otsikon ja päivämäärän iso väli. Yritin pienentää sitä, mutta en siinä onnistunu, vaikka koitin ettiä eri tapoja, mikään ei oikein toiminut. 


Toksusta ei ole tullut vähään aikaa mitään postauksia. Heppa on ihan kunnossa, syy miksi en ole postauksia tehnyt, että vuokrauviikolla en käynyt kuin keskiviikkona hoitamassa sitä, viime viikolla kävin ratsastamassa sillä keskiviikkona. Perjantaina en ehtinyt tallille, sillä Leolla oli rokotus ja olin siellä. Keskiviikon maasto meni ihan hyvin, Toksu vaan pelästy puskan takaa tulevaa juoksijaa. Tehtiin kans eri reitti ja mentiin metsessä olevaa polkua. Toinen syy miksi sieltä ei tule postauksia, nimittäin omistaja ei halua, että sinne mennään kavereide kanssa, joten kuviakaan ei juuri koskaan tule. 


Luultavasti ensi viikon lauantaista asti alan käymään Syressä myös torstain lisäksi lauantaisin, kuten mulla on ollut yleensä tapana. Kohta aamut tosin alkaa pimenemään (niinkuin myös illatkin) niin en voi pyöräillä sinne, koska mun pitäis lähtee tallille 7 aikaa, jotta oisin tallille 9 aikaan. Torstaisin pääsen toistaiseksi pyöräilemään tallille neljäksi. Jos on huono ilma, niin sitten täytyy odottaa autokyytiä puol kuudeksi. 


Tässä taiskin olla kaikki mun asitat tällä kertaa. Ainii, torstaisin en tiedä kuinka usein saan tunneista mitään matskua, sillä mun vakkari kuvaajat (Ellen & Emppu) on molemmat lopettaneet Syressä, joten torstaisin ei ole enään oikein ketään kuvaajaa...Mutta nyt jatkan vampyyripäiväkirjojen kattomista, oon kattonu eilenkin koko päivän niitä, kohta 3. tuotantokausi katottu ja seuraavaksi 4. tuotantokauden kimppuun! :) 

Laittakaa postaustoivetia, jos sellaisia on.

15 kommenttia:

 1. Mä haluaisin et tekisit postauksen limpparista

  VastaaPoista
 2. Ethän sä vaa lopeta tunneista postailuu ? :0 Mullakin kunnon kuvaajia on vaan välillä, eikä se lukijoita oo haitannu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Een lopeta! (: Täytyy vaan laittaa aina vanhoja kuvia ja aina välillä siellä on joitain tallilaisia, jotka ehkä pystyy kuvaamaan (:

   Poista
 3. Ja muuten, ois kiva jos tekisit Limpparista postauksen :) Vaikka ihan sellasen "esittelyn"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kattoo jos teen, sit ku on aikaa ja tylsää (:

   Poista
 4. Ihania kuvia! Varsinki toi Maisuliinin kuva <3

  VastaaPoista
 5. ää! tää ulko asu on vaa nii ihana!!:3 Ihania kuvia! Ihana banneri♥ *kateellinen*:D

  VastaaPoista
 6. Itteeni häirihtee tuo Keijon oikee nimi :/
  En tiiä miks,mutta miulle tuli sellanen vaikutus että jossain sanottiin että sen nimi on ollu ennen Keila :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keijon ihan virallinen nimi on Grand. Ja se tuli tallille jostain Keilankylästä (tai jostain vastaavasta) ja silloin sen lempinimi oli Keila. Syreen tultaessa Keila ei jäänyt oikein päähän, joten se vaihdettiin Keijoksi :)

   Poista
 7. Miten picmonkeylla saa varjostukset kuville, yms? :) ei oo pakko kertoo, mutta olis kiva tietää! Ihania kuvia, ja kiva postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh, sitä on aika vaikee selittää tälleen...mut jos oot tekemässä banneria, niin teet sen ekana ilman varjostuksia (rajaukset, teksit yms.) ja tallennat sen. Sen jälkeen avaat sen uudelleen ja meet kohtaan:

   >Frames
   > Drop Shadow

   Toivottavasti tajusit...tätä on aika hankala selittää tälleen..:D

   Poista