torstai 12. syyskuuta 2013

Alkuviikon Toksuilut

Eilen kerroinkin blogin facebook sivulla miten mun alkuviikko on mennyt. Oon käyny ma-ke hoitamassa ja liikuttamassa Toksun. Viikko sitten Toksu oli siis eläinlääkärillä ja sille määrättiin 6pv saikkua, joten se on kai nyt sitten loppunut..? No ihan sama, se on kumminkin ollut alkuviikon saikulla. Kuvia mulla ei ole juurikaan, mutta eilen otin kameran mukaan pitkästä aikaa. Kuvista ei onnistunu juuri mikään, sillä olin yksin tallilla ja aina jos kävelin kauemmas Toksusta se lähti perään, niin ei siinä hirveästi kuvia voinut ottaa. 

Mutta maanantaina menin iltapäiväks tallille. Kun Toksu söi sen heiniä harjasin sen ja selvitin hännän. Siihen menikin ihan kivasti aikaa. Toksun omistaja oli unohtanut kerto yhdelle ihmiselle Toksun saikusta, joka käy aina maanantaisin sillä ratsastamassa. Se sitten ilmestyi tallille ja oli lähdössä ratsastamaan. Kerroin kumminkin heposen olevan saikulla. Lähdettiin sitten kävelylle ja siellä se oli tosi nätisti! 

Kännykällä otettu.

Tiistaina menin taas iltapäivällä tallille. Harjasin sen, selvitin hännän, ruokin ja kävin kävelyllä. Kävelyllä Toksu oli tosi nätisti. Katseli ihmeissään, kun keskellä meidän reittiä oli viisi fasaania, mutta ei tehnyt mitään. Vähän hätäisesti käveli niiden ohi. 
Keskiviikkona taas samat jutut, niinkuin maanantaina ja tiistaina. Hevosen harjaus, ruokinta ja kävelytys. Kävelyllä se oli nätisti. Vähän katseli ihmeissään, kun nähtiin ratsastuskoulun oppilaita maastoilemassa. Ne sitten lähdi laukkaamaan ja Toksun mielestä oli ihan tyhmää, kun se joutui vain kävelemään. Se myös vähän katseli juoksijoita ja pyöräilijöitä. Maanantai ja tiistai oli niin pilvisiä, ettei juuri ketään lenkkeilijöitä ollut. Eilen aurinko paistoi niin ihmisiä oli enemmän liikkeellä. Myös Toksun mielestä hevonen oli tosi pelottava, kun se veti kärryjä perässä. Silloin ei voinut liikkua, vaan piti vahtia kärryjä, jos ne vaikka tulisi ja söisi pikku Toksun. 


Tänään mulla on ratsastustunti ja pyörällä ois tarkoitus mennä. Huomenna en pääse Toksua hoitamaan, vaikka yleensä sinne perjantaisin menenkin. Leolla on nimittäin seuraavana kolmena perjantaina jäljestyskoulu, joten olen siellä. Ja ensiviikon lauantaina on koulukisat ja niihin ois tarkoitus osallistua!

4 kommenttia:

  1. +Vau, miten ihmeessä oot saanu näihin kommentteihin tällasen jännän pyöristyksen? Ja tiätkö, miten saa sellasen jutun blogiin, että kun painaa kuvaa, niin siihen tulee sellainen teksti, esim. ethän kopioi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ettiny googlesta koodit :) Ja oon joskus lukenu miten sen saa, mut en yhtään muista :D Koita vaikka googlettaa? (:

      Poista