perjantai 6. syyskuuta 2013

Esteitä Tahvolla

Eilen menin taas pyörällä tallille ja olin siellä vähän neljän jälkeen. Ronja olikin jo tallilla. Istuskeltiin hetki satulahuoneessa, kunnes lähdettiin hakemaan Maisa ja Dexu tarhasta. Maisa makoili tarhassa ja otettiin parit kuvat siinä, kun olin ottanu kameran mukaan tarhoille. Hetken päästä poni nousi ylös ja lähdettiin harjaamaan ponit. Harjattiin ponskit puhtaiks ja Ronja vähän otti kuvia Maisasta ja minusta.

 Dexu on viisaan näköinen.

Kaikki kuvat ©Ronja. Maisa on ihan paras Prinsessa

Vietiin ponit takas tarhaan ja sitten mentiin satulahuoneeseen. Söin ja joskus vähän ennen puol kuutta menin hoitamaan Tahvoa sen hoitajan kanssa. En oo pitkään aikaan mennyt Tahvolla (Tahvon sukuposti), eikä se muutenkaan kuulu mun suosikkeihin. Meillä oli siis tunnilla esteitä, vai lasketaanko ne nyt kavaljeteiksi. Korkeutta ei ollut kovinkaan paljoa, 40cm. Lauantaina on siis kisat ja yksi meidän ryhmäläinen osallistuu niihin Sanilla (pieni risteytysponi, jossa on shettistä, se on aika saman korkuinen kuin Maisa) joten ei voitu hirveän korkeitä hypätä. 

Aluksi verkattiin itsenäisesti. Verkassa Tahvo oli ihan kiva. En vaan osaa yhtään istua sen laukassa. Keijon laukan jälkeen se oli vaan niiiin outoa. Mentiin sellasta rataa, joka oli helppo muistaa. Tahvolla on tapana kuumua tosi paljon esteillä, joten menin radalla aika paljon ravia, että se pysyy hallinnassa. En osaa yhtään hypätä sillä...Tokalla kierroksella mentiin sitten vähän enemmän laukkaa ja hallinnassa se pysyi. Lopuksi käveltiin ja Tahvo jatkoi vikalle tunnille.

 
Mulla olis ollut video ekasta radasta, mutta en halunnut julkaista sitä. Hyviä hyppykuvia ei tullut, mitä olisin voinut julkaista, joten noi kolme kuvaa on verkasta. Niistäkin varmaan huomaa, etten ponilla osaa ratsastaa...Tahvo kuvat ©Salla.

21.9 on koulukisat, joihin ajatelin osallistua. Mulla onki jo valmiina toiveet kellä haluisin mennä, mutta niistä sitten lisää, kun se on varmaa, että pääsen niihin. Viikonloppu tulee ja mulla on Poke- viikonloppu, joten en pääse huomenna kisoja katsomaan. Tänään menen hoitamaan Toksun ja Toksun kuulumisia tulossa huomenna/ylihuomenna! :)

Leo ja Poke.

7 kommenttia:

 1. haha onnkes näi ku sä menit sil nii oli aika kauheeta katseltavaa XDXDDDXDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ano jos sä nyt sitten sen näit, nii ei tarvi tulla kommentoimaa anona :) näköjään sulla ei ole pokkaa tulla omalla nimelläs kommentoimaan :D

   /ellen

   Poista
  2. Eka ano, sit varmaa kans näit, kuinka hienosti se yks estetolppa kaatu hienosti ku hyppy meni vähän pieleen :)

   Poista
 2. No onpa ilkeitä ihmisiä Backassa nykyää, jos tullaan tolla tavoin haukkumaan anonyyminä :o
  Katja ei ole hirveästi Tahvolla ratsastanut eikä Tahvo ole tosiaankaan mikään helppo esteillä, kun se kuumuu niin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, jos toi oikeesti ees oli paikalla :D Ei siel hirveesti ihmisiä ollut, joten vaihtoehdotki on aika vähäisiä ja niistä kukaan ei tulis kommentoimaa tänne tolleen :D

   Poista
 3. Sun sählöpostis banneri tilaus:)

  VastaaPoista