sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Koulukisat 21.9.2013

Eilen tallilla oli koulukisat ja tallilla olin kolmen jälkeen. Menin heti letittämään Dottia. Menin Dotilla siis HeC-luokan ja mun piti olla ainoa, joka ponilla menee siinä luokassa. Manda kumminkaan ei voinut osallistua kisoihin, joten Mandan ratsastaja meni Dotilla myös. Meidän piti verkata poni puoliksi. Se toinen ratsastaja verkkasi ensin ponia ja sitten sen jälkeen minä. Dotti oli laiskalla päällä ja se oli aika väsynyt. 

Lähdin siis kolmantena. Rata meni ihan hyvin, vaikka paremmin olisi voinut mennä. Askeleiden pidennykset ei onnistunu yhtään. Ponskin olis pitäny olla reippaampi ja kolmikaarisessa vähän oikoi. Pistetiä meillä oli 4.0-7.5, pidennyksistä tuli ne huonoimmat pisteet. Laukassa rikko kaks kertaa raville, siinäki meni pisteitä. Mutta poni teki mitä kuski pyysi, poni oli hienoin ja väsynyt. 

 Poni valmiina lähtöön. Söpöin :3

Paperin lopussa luki vielä "Tarkista tiet, nyt oikaiset esim. 3-kaarisen kiemuralla & keskiympyröillä. Aktiivisemmin eteenpäin. Erittäin suorat, hienot sisääntulot" Prossia tuli siis 53,75%, ensi kerralla paremmin! Nyt saatiin kumminkin 3. sija! Hienoin Dotti ♥ Ja nää oli siis mun tokat koulukisat. Viimeksi koulukisoissa olen ollut '11, jossa menin perusmerkin Maisalla.

Loppuun kuvia ja videokooste kisoista! Varoitan, niitä kuvia on aika paljon. Kuvat on ihan sekaisin, osa kuvista on verkasta ja osa radasta. Ja meillä sai radalla olla raippa, joten älkää ihmetelkö sitä.

Alla olevat kuvat ©Ellen, kunnes toisin sanotaan. Megaiso kiitos Ellenille kuvista :*

Tää on yksi mun suosikki kuva! 

Alla olevat kuvat ©Noora, kunnes toisin sanotaan.

 Tää on kans mun yksi suosikki kuva!

 Yritettiin ottaa lopuksi kivoja yhteiskuvia...no eipä ne oikeen onnistunut. Nää kaksi onkin ainoat julkaisukelpoiset. Molemmat kuvat ©Ronja


Ja lopuski videokooste. Koko rataa ei tullut videolle, siinä on pätkiä siitä, kuten siitäkin huomaa meidän lisäykset, jotka epäonnistui ihan kokonaan..No ei se mitään! Videot ©Ellen Mutterista laatua paremmaksi.


Lisää kuvia tulee toiseen postaukseen. Vielä tulee parilta tallilaiselta kuvia, joita en ole vielä saanut.  

12 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus, voitko joskus tehä sellasen postauksen jossa kerrot omista kisa kokemuksista yms ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3

   Sellaisen postauksen olen jo tehnyt, siitä puuttuu vain näiden kisojen lisäksi yhdet kisat, jotka oli tän vuoden alkupuolella, joista tuli hylätty. Tässä on se postaus: http://ratsastus-elamantapa.blogspot.fi/2013/03/kilpailu-kokemukset-ruusukkeet.html

   Poista
 2. Tosi kiva postaus ja onnee kolmannesta sijasta! ;)

  VastaaPoista
 3. Hyvinhän teillä meni ! Ootte superhieno pari. :3 Miten se toinen pärjäsi Dotilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Se tuli 5.sijalle ja toisessa luokassa (perusmerkissä, jossa Dotti oli tosi väsyny) nii voitti sen luokan :)

   Poista
 4. ihana blogi :3 mut kysyisin yhteen juttuun apua.
  Siitä on jo tosi kauan kun teit tämän nimisen postauksen: "näin teen bannerit".
  Joten aattelin kysyy tässä sun uusimassa postauksessa tätä.
  Eli: Kun on rajannut sillä ns. kumilla sen kohan haluamastaan kuvasta, miten sen saa ns.puhtaalle pohjalle.
  TOIVOTTAVASTI TAJUSIT! VASTAATHAN PIAN? :) :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millaista taustaa siis takoitat, läpinäkyvää, värillistä vai jotain kuvaa?

   Poista
  2. kun siis oon rajannu sen kuvan, sillä valkosella, niin miten saan sen läpinäkyvälle pohjalle? Tai sille pohjalle minkä ite on valinnut.

   Poista
  3. Sun pitää ekana laittaa siihen se läpinäkyvä tusta, sit vast avaat sen rajattavan kuvan,sielt mistä se rajataan. :) Läpinäkyvän taustan avaat silleen normaalisti, niinku alkaisit muokkaaa ihan mitä vaan kuvaa.

   Poista
 5. Menit tosi hyvin Dotilla, ja onnea kolmannesta sijasta! ;) Ja ihanat kuvat! :3

  VastaaPoista