lauantai 7. syyskuuta 2013

Toksun kuulumiset

Nyt tuleekin pitkästä aikaa Toksun kuulumisia! Postauksia ei siitä enää hirveästi ole tullut, mutta kameraa en sinne ota mukaan, kun ei sisältä mitään hyvä kuvia saa. Enkä yksin juuri mitään kuvia maastoilessakaan voi ottaa. Viime aikoina ei olla mitään erikoista tehty. Tällä viikolla kävin sen ensin hoitamassa keskiviikkona. Harjasin sen kunnolla ja putsasin ruoka- ja juomakipon.

Ennen Toksun harjat on ollu sellaisessa harjalaukussa, mutta nyt ne on laitettu tollaseen telineeseen. Ja toi ruusuke on koulukisoista, joissa Toksu oli jokunen aika sitten. Suttarin omistajan nimen, joten siksi siellä on tollainen sottukohta. Ja tääkin on kännykällä otettu.


Eilen olin aamusta tekemässä tunnista postausta ja muokkailinkin siinä kuvia. Toksun omistaja laittoi sitten facessa viestiä ja kysyi perjantain ja viikonlopun ohjelmia. Toksu on nytten saikulla. Saikun syytä en täällä blogissa kerro, vaikka ei se mikään ihmeellinen syy olekkaan. Seuraavat 6pv pitääkin sitten talutella Toksua. En kumminkaan viikonloppuna pääse sinne, joten olin eilen sen kanssa kävelemässä pitkästä aikaa. Keskiviikkona olin muutenkin ajatellut, että perjantaina voisin mennä kävelemään sillä maastakäsin maastoon. Tehtiin Toksun kanssa rantalenkki ja se oli tosi nätisti! Kerran säpsähti jotain ihme pamausta. Kun tultiin takas pihalle se kattoi vähän ihmeellisesti kärryjä, jotka oli pihalla. Vein sitten kamat paikoilleen ja annoin lopuksi porkkanat.

Seuraavaksi menen Toksua hoitelemaan varmaan keskiviikkona.


Kaikki ratsastuskuvat 31.8.2013 olleista estekisoista!

6 kommenttia:

  1. Kaikki kuvat ei näy, eikä banneri ? :0

    VastaaPoista
  2. Tätä on varmaan kysytty ennenkin, mutta millä muokkaat kuvat? :)

    VastaaPoista
  3. Pikaisia paranemisia Toksulle,mitä ikinä se nyt onkin ;)

    VastaaPoista