sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Viikonlopun ratsastukset ratsastettu.

Teen tähän samaan postaukseen eilisen ja tämän päivän ratsastukset. Kaikki kuvat on kumminkin eilen otettu, paitsi yksi kuva on tältä päivältä. Kukaan ei tullut tänään kuvaamaan, joten ratsastuskuvia ei ole. Eilen äiti kuvaili, mutta sillä on vielä paljon opittavaa tosta mun kamerasta, joten kuvat ei oo mitään parhaita. Parempi se, kuin ei mitään!

Menin eilen tallille joskus puoli neljän aikaan, vähän aikasemmin muistaakseni. Hain melkein heti Nemon tarhasta ja se melkein lähti mua karkuun. Se oli onneksi puhdas, joten harjauksessa ei kauaa mennyt. 10 yli 4 mentiin kentälle ja alettiin itsenäisessti kävelemään ja verkkailemaan. En tarkkaan muista mitä tein, mutta jotain perusjuttuja. 

Kimin ratsastaja ei päässyt tulemaan, joten vaihdettiin vähän katrillin järjestystä, aluksi sen piti mennä Tahvo ja Kimi ja sitten niiden perään Nemo ja Keijo. Vaihdettiin se sitten niin, että Nemo ja Keijo meni ekana ja niiden perään tuli Tahvo ja Kimi. 

Harjoitukset meni ihan kivasti. Välillä Nemo vähän jäi jälkeen. Laukat meni paremmin kuin torstaina, eikä se tykitellyt niin hirveästi. Se nosti heti laukan, kun se näki Keijon laukkaavan, vaikka meidän ei olisi pitänyt vielä nostaa sitä. Mentiin se esitys kolme kertaa, mutta vikalla kerralla Nemo päätti, että nyt riittää ja se ei halunnut kääntyä, vaan lähti Keijon perään. Lopetettiin sitten sen jälkeen ja Nemo oli ihan hikinen. Sillä on muutenkin jo nyt hirveen paksu karva. Käveltiin lopuski, jonka jälkeen hoidin ruunan ja laitoin loimen sille.

 Tallin kaikista heposista, tykkään eniten kuvata Nemo! Siitä saa nii helposti kivoja kuvia. Aina korvat pystyssä :3

Tänään olin tallilla joskus 11 aikaa. Vein Nemon tavarat sen karsinan eteen ja lähdin hakemaan ruunaa tarhasta. Nyt se ei sitten halunnut antaa kiinni, vaan lähti aina karkuun...ainakin 5min meni, ennenkuin sain sen kiinni...Menin sit harjaaman sen ja tein sille harjaan verkon. Ei siitä ny mikään paras tullut, mutta tarpeeksi hyvä. 12 mentiin kentälle verkkaamaan ja meillä oli 30min aikaa, ennen ekaa esitystä. Siinä aikana Nemo tuli super hikiseksi, vaikken mitään ihmeellistä sen kanssa tehnyt. Esitys meni hyvin, kaikki pysyi selässä ja hepat pysy omilla paikoillaan, missä niiden piti aina ollakkin. Kimi kuulemma laukassa innostui pukittelemaan. Sen jälkeen käveltiin kentällä pitkillä ohjilla ja odoteltiin, kunnes voidaan alkaa lämmittelemään kevysesti seuraavaan esitykseen.

 Tämän päivän ainoa kuva, muut on siis eilen otettu. Tässä Nemon tämän päivän kampaus.
 Laatu ei oo paras, mutta Nemo on söpö :3
 Tässäkään laatu ei ole mikään parhain.

Ennen tokaa esitystä, menin vähän ravia ja parit laukat. Esitys meni taas ihan hyvin, eikä mitään ihmeellistä tapahtunut. Käveltiin taas hetki, kunnes saatiin viedä hepat talliin. Harjasin Nemon, purin sen verkon pois harjasta ja laitoin sille loimen päälle. Loppu aikana en siellä juuri mitään tehnyt. Ja nyt teen teille tätä postausta, enkä tänään enää mitään ihmeellistä tee. Keskiviikkona meen hoitamaan Toksua ja nyt pääsen myös normaalisit perjantainakin. Oon ollut nyt kolmena perjantaina Leon jäljetyskoulussa, joten en ole ehtinyt Toksua silloin hoitamaan. En muista oonko muistanut mainita, mutta Toksu on nyt kunnossa, eikä ole enää saikulla! :)


Lauantaina vielä meidän harjoitusten jälkeen Vinskiä juoksutettiin. Otin siinä sitten pari kuvat. Vinski on kyllä super söpö ja kiva tapaus. Sitäkin voisin alkaa hoitamaan, jos aikaa vaan olis Maisan lisäksi muille.


Niin ja mulle saa tulla laittamaan ask:iin kysymyksiä! :) http://ask.fm/kkkaattjjaa


4 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks poistin vahingossa ton kommentin!! Joo ei noi laadut niin kamalia ollu, mutt joissai ei ollu paras laatu, mitä yleensä :) ja kiitos, vielä on kyllä paljon opittavaa tosta herrasta! :3

   Poista
  2. Näyttää että oisit mennyt Nemolla iät ja ajat :) Ja laitoin sulle sähköpostia kun tilasin bannerin , voitno käydä lukemassa ? :)

   Poista
  3. Voi kiitos!! :3 Käyn huomen kattoo! (:

   Poista