sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Torstain ratsastustunti

Blogi on ollut nyt vähän hiljaisena, mutta en vain ole ehtinyt postailemaan. Perjantaina, jolloin yleensä postaukset teen, meni siivoilessa ja muissa jutuissa, kunnes lähdin Ellenille yöksi. Lauantaina lähdin Elleniltä joskus vähän ennen kolmea ja kotiin meni pari tuntia. Pikkuveljellä oli kumminkin kone mukanaan jollain kaverilla ja se toi koneen vasta illalla ja loppu aika meni kuvien lähettämisessä Ellenille ja muiden blogien lukemisessa. 

Nyt kumminkin on taas aikaa kirjoitella! :) 


En enää pyöräile tallille tänä vuonna, joten menen nykyään autolla tallille puoli kuudeksi...Ja se ärsyttää ihan sikana! Nyt pitää aina heti tallille tultua vaihtaa kamat ja lähteä hoitamaan tuntiheppaa tunnille. Kuviakaan ei enää kunnolla pysty ottamaan, sillä niiden laatu on niin huono. Täytyy ensi tunnilla pyytää kuvaajaa ottamaan videota. Torstaina menin Keijolla ja meillä oli leikkejä. Menin hoitamaan Keijon ja sitten kentälle.

Aluksi käveltiin alkukäynnit, jonka jälkeen alettiin itsneäisesti verkkaamaan käynnissä. Tein voltteja, pysähdyksiä, peruutuksia ja pääty-ympyröitä. Keijo oli vähän hidas, mutta alkoi pikkuhiljaa heräilemään. Alettiin sitten leikkimään ja leikittiin lipun ryöstöä. Joukkueet meni: Keijo, Dotti ja Tahvo vs. Kimi, Nemo ja Stoja. En itse tykkää juurikaan leikkiä, enkä tästäkään tunnista juurikaan tykännyt...Jouduin Keijon kanssa vartioimaan lippu melkeen koko tunnin, sillä Dotti ei halunnut mennä lipun lähelle ja Tahvon ratsastaja ei halunnut vartioida sitä...Hävittiin peli 4-3. 

Ainoa kuva tunnista.
 Joku aika sitten, joku pyysi askissa laittamaan kuavt, jossa meen Keijolla ekan kerran ja viimeisimmästä kerrasta. Eka kuva otettu 4.4.2013 ja toka kuva 3.10.2013, joka on otettu edelliseltä tunnilta, sillä viime tunnista ei tullut tosiaan muita kuvia, kuin tuo yksi.

Tunnin jälkeen Keijo vielä jatkoi. Menin sitten satulahuoneeseen ja vaihdoin kamat. Otinkin sitten Maisan tavarat ja lähdin hoitamaan ponia, kun en enää ennen omaa tuntia sitä ehdi hoitaa. Ronja tuli samalla hoitamaan Dexun. Dexu hoidettiin käytävällä ja itse menin hoitamaan ponin Keijon karsinaan, ei jaksettu hoitaa poneja ponilassa niiden omissa karsinoissa. Maisa tuntui niin pieneltä Keijon isossa karsinassa...Siinä sitten Ronjan kanssa muisteltiin, kuinka ollaan niillä pienillä poneilla ratsastettu ja kisattu. 
Sori vanhat kuvat...Seuraava postaus tulee luultavasti ennen torstaita! :)

10 kommenttia:

 1. voitko kertoo kuka meni kelläkin:)? niiku etunimet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tahvo-elina
   dotti-jenna
   stoja-vilma
   kimi-ronja
   nemo-mallu

   :)

   Poista
 2. Miks meet leikkitunneille jos et tykkää niistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos en olisi tunnille mennyt, olisin menettänyt sen, enkä olis saanu korvaavaa tuntia. (: Eikä ne ny niin kamalia ole, mutta mielummin tekisin jotain muuta, vaihtelua leikkiminenkin on, ennen se oli kivaa, mutta nykyään en siitä niin hirveästi enää välitä :)

   Poista
 3. siis onks toi ellen 13-vuotias?

  VastaaPoista
 4. Ompas tosi kivanoloinen blogi! Huoliteltu ulkoasu ja ihastuttava banneri antavat hyvän ensivaikutelman. :)

  VastaaPoista
 5. jännän mallinen tuo keijo, osaako se ees kulkea oikeinpäin?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keijo on vielä nuori hevonen, 5-vuotias (:

   Poista