perjantai 24. tammikuuta 2014

Ratsastelua pakkasessa

Otsikointi ei ole mun juttuni. Monissa blogiessa on super ihania kuvia otettu talven aikana. Ois niin kiva saada Maisan, Toksun ja Dotin kanssa myös sellaisia ihania talvikuvia, mutta se taitaa jäädä haaveeksi. Keskiviikkona olin Toksua hoitamassa ja mulla oli kamera mukana ja yritin ottaa parit kuvat, mutta ei kuvailu heppaa kiinnostanut ja tallissa on muutenkin huono valo, joten ei niistä oikein mitään tullut. Yksi onnistui siedettävästi, jonka tänne viitsii laittaa.
 
 
Eilen oli ratsastus, eikä tunnilla ollut paikalla juuri ketään. Pakkasta oli aika paljon. Tunnin menin pitkästä aikaa Nemolla. Eikä se Dotin jälkeen niin outo ollut, mitä se välillä on ollut. Hoitelin Nemon tunnille ja sitten suuntana kenttä. Ei ollut oikein mun ja Nemon päivä. Mikään ei kunnolla oikein onnistunut. Aluksi verkkailtiin itsenäisesti ja tein voltteja ja pääty-ympyröitä, en mitään ihmeellistä. Meillä olisi ollut leikkitunti, mutta ei oltu oikein halukkaita leikkimään, joten pidettiin ihan normitunti. Ei tehty mitään ihmeellistä, yhdessä vaiheessa tehtiin jotain ihme tehtävää, jota en oikein tajunnut, enkä osaa selittää sitä teille tänne. Ja kun itse en osannut koko asiaa, niin ei se tehtävä onnistunut yhtään, kun Nemo ei tajunnut mitä siltä pyysin. Seuraavalla kerralla paremmin sitten. 
 
 
 Haluun jo kesän, olen saanut talvesta jo tarpeesi. Nää kuvat on tosi huonoja, mutta ei ainakaan ole samoja vanhoja. Mun postaukset on talvisin ihan huonoja, kun ei uusia kuvia saa oikein. Onko teillä jotain postaus toiveita? Mulla ideat ihan nollassa. Oon ajatellut tehdä valokuvaus/lifestyleblogia, tosin mun sellaiset aikaiemmat blogit olen lopettanu, kun innostus on loppunut. Olisiko täällä sellaiselle blogille innokkaita lukijoita? Nyt alankin kirjoittamaa Leon blogiin myös uutta postausta.
 


2 kommenttia:

  1. Täällä olisi ainakin yksi kiinnostunut lukija! Mielelläni lukisin sun kirjoittamaa lifestyle blogia:D Mutta ihan kiva postaus kumminkin:)

    VastaaPoista