perjantai 14. helmikuuta 2014

Hyvin mennyt tunti!

Hyvää ystävänpäivää kaikille! Yritin tehdä ystävänpäivän kunniaksi videota, mutta kone ei oikein ollut samaa mieltä ja sammuili vähän väliä sitä tehdessä, joten luovutin. Saatte nyt sitten tavallise tuntipostauksen eilisestä tunnista.

Eilen alkoi maneesin pystystys, joka on ihan super mahtavaa! Tunnin menin Dotilla. Olin vähän arvaillutkin, että sillä saattaisin tunnin mennä. Menin hoitamaan ponia ja ulkoota tuli vähän meteliä, kun maneesin pystyttäjät kolisteli siellä niin Dotti ei oikein pysynyt aloillaan ja yritti pyöriä ja hyöriä, poni oli kumminki sidottu kiinni. Maneesin pystytys lopetettiin onneksi  meidän tunnin alettua. Tultiin ladosta Dotin kanssa ekana ulos ja poni oli ihan ihmeissään mitä ulkona oikein oli tapahtunut. Se kyttäs niiden rakennusmiesten koppia ja mentiin siitä ohi niin ne siellä jotain kolisteli Dotti sit pelkäs mennä siitä ohi. Puhuin sille samalla sitä ohittaessa ja kentälle päästiin ehjinä.

Alettiin kävelemään alkukäyntejä ja Dotti vähä kyttäili sitä maneesin alkua. Ei se niistä hirveästi välittänyt. Kenttä ei ollut missään parhaassa kunnossa ja mentiin aluksi tosi pitkään käynnissä. L-kirjaimesta käännyttiin kohti C-kirjainta ja pujoteltiin siinä olleet tötteröt. Tehtiin lyhyet käännökset, jotta ponit alkaisivat taipumaan. C-kirjaimessa aina mentiin eri suuntiin. Dotti oli siinä tehtävässä tosi kiva!

Mentiin sitä hetki ja vaihdettiin vähän tehtävää. Käännyttiin taas L-kirjaimesta ja tehtiin pohkeenväistöt vasempaan tai oikeaan, kumpaan suuntaan nyt itse halusi mennä. Väistöt meni ihan hyvin. Paremmin toki olisi voinut mennä. Ei olla vähään aikaan menty väistöjä, niin oli kiva mennä pitkästä aikaa niitä! En muista käveltiinkö tässä vaiheessa hetki. Siirryttiin kaikki keskiympyrälle ja siellä mentiin hetki käynnissä, jonka jälkeen alettiin ravailemaan. 

Puolet ympyrästä meidän piti asettaa ponia ulospäin ja puolet ympyrästä sisällepäin. Siinä tehtävässä Dotti oli ihan super! Ja se koko ajan vain parani ja lopussa Dotti oli megasuperhieno! Olisi ollut niin kiva, jos olisi pystynyt kuvaamaan niin olisi nähnyt miltä meno näytti ulospäin, koska selästä poni tuntui huipulta! Olisin voinut jatkaa sitä tehtävää vaikka kuinka pitkään. Ihan lopuksi mentiin pari kertaa se sama pujottelutehtävä, kuin alussa mutta vain ravissa. Dotti oli siinäkin kiva, ravi toin meinasi hyytyä niissä käännöksissä. Lopuski ravailtiin hetki jonka jälkeen käveltiin loppukäynnit.

Latoon mentäessa Dotti vielä vähän kyttäili sitä samaa koppia, mutta ei onneksi enää niin hirveästi. Hoidin Dotin pois, jonka jälkeen suuntasin Maisan luokse. Harjasin vielä ponin ennen lähtöä ja tui se poni on välillä niin höpsö :3 Lauantaille olisin kysynyt rästiä, mutta maneesin pystytyksen takia ei silloin juuri tunteja pidetä, joten se siirtyy ensi viikolle, jos silloin on auto lainassa (ellei oma auto ole silloin kunnossa) ja tunnilla on tilaa. Huomenna täytyy laittaa Toksun omistajan valmetajalle viestiä ja kysyä olisko sillä aikaa pitää ensi viikolla mulle ja Toksulle tuntia. Toivottavasti löytyisi sopiva aika, kun lomakin on eikä koulu ole tiellä. 

Hyvää loman alkua kaikille lukijoille! Toivottavasti aika menisi nopeasti, jotta saisi jotain kunnollisia kuvia. Nyt ei oikein saa mitään muita kun pelkkiä heppojen kuvia, kun ei ulkona vielä pysty kuvailemaan tunteja.

9 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää myös sullekkin, Katja:) Ja muuten kiva postaus ja edelleenkin Dotti ja Maisa on ihan yli söpöjä♥:D

  VastaaPoista
 2. Ai sielläköpäin alkoi jo tänään loma?:) Meillä se on vasta parin viikon päästä:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo alkaa :D No hö, joudut sit odottamaan vielä omaa lomaa :D

   Poista
 3. Kiva postaus 👍 tee joku uus video tai joku haaste. Ne on parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Täytyy kattoo milloin tulee seuraavaa videota kun editointi ei oikein onnistu, kun kone sammuilee vähän väliä...:/

   Poista
 4. Ton laatikon olis pitäny olla peukku ylöspäin....

  VastaaPoista
 5. Onko sillä Ronjalla blogia? Jos on niin laitatko linkin siihen? :)

  Oon jo kauemman aikaa lueskellu sun blogia (anonyyminä), tosin nyt vasta "uskaltauduin" kommentoimaankin..:D Sun tekemät postaukset on aina toosi kivoja ja kuvien ja videoiden perusteella oot sika hyvä ratsastaan! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi kiitos paljon! :) Ja ei Ronjal oo blogia :(

   Poista