perjantai 28. maaliskuuta 2014

Pieniä pomppuja

Eilen tallilla oltiin ajoissa ja meninkin melkein heti hoitamaan Dottia. Otin ennen harjausta ponista parit kuvat, jotta saisitte uusia kuvia. Hoitelin ponin hyvin ja laitettiin ladossa hevoset ajoissa kuntoon. Dotille oltiin ostettu uusi topattu korvahuppu ja se pääsikin heti eilen käyttöön. Maneesissa noustiin selkään ja laitettiin taas vähän lyhyemmät jalustimet, kuin koulujalustimet. Nimittäi me vähän hypittiin. Ponit ei oo pitkään aikaa hyppiny esteitä, viimeksi joskus syksyllä, joten mentiin ihan pieniä. Oltiin ekat jotka hyppäs taon jälkeen. Ite oon hyppinyt viimeks hiihtolomalla Toksulla.


Tunnilla ei ollut kuvaajaa, en nähnyt Sallaa ennen tuntia, joten luulin ettei se ole tallilla. En sitten maneesissa viittiny enää kysyä pystyykö se kuvailemaan, olisi pitänyt selittää missä kamera on ja missä siihen pidempi objektiivi, kun ne olivat eri paikassa. Ehkä ensi kerralle saisi kuvia sitten. Aluksi verkkailtiin samaa verkkaa, mitä ollaan nyt pari viikkoa jo tehty. Sen jälkeen alettiin tulemaan aluksi puomeja.


Tultiin tehtävää yksitellen, eli käännettiin ulko-ovelta ekalle puomille, jonka jälkeen tehtiin voltti vasempaan/oikeaan (mentiin molempiin suuntiin niitä vuorotellen) ja sitten vikalle puomille. Tultiin sitä tehtävää koko ajan ravissa ja Dotti oli tosi kiva! Taidettiin sen jälkeen kävellä hetki, jonka jälkeen alettiin vähän laukkailemaan. Tehtiin molempiin päätyihin pääty-ympyrät laukassa ja muuten mentiin ravissa. Laukasa Dotti oli tosi kiva, sillä on vaan niin super ihana laukka ♥ Puomeja oltiin nostettu korkeammiksi ja tultiin samaa tehtävää, kuin aikaisemmin. Ekalla kerralla piti tulla ravissa, jos poni nosti laukan, niin sai jatkaa laukassa tehtävän loppuun. Ennen alkua ravattiin yksi pääty-ympyrä, että saataisiin ravi hyväksi. Dotti oli siinä tehtävässä ihan super! Hypyt onnistui tosi hyvin. Sitten sai tulla laukassa koko tehtävän, tai sitten ravissa. Tehtiin taas alussa pääty-ympyrät, jotta saatiin ravi/laukka hyväksi. Tulin koko tehtävän laukassa ja hypyt onnistui vielä paremmin, kuin ekalla kerralla ja esteen jälkeen laukat oli vaihtunut oikeaksi. Dotti oli vaan niin super! ♥ Ei ehitty mennä kuin kolme kertaa toi tehtävä ja kaikilla kerroilla hypyt onnistu tosi hyvin. Olisin voinut hyppiä vielä lisää. 


Ponille paljon taputuksia ja sitten talliin hoitamaan poni pois. Harjailun jälkeen laitoin sille villaloimen, kun poni oli vähän hikinen ja meninkin satulahuoneeseen syömään. Olin tallilla iltaan asti, koska äiti ratsasti vikalla tunnilla. Meninkin sinne sitten kattomaan ja vähän kuvailemaan hevosia. Nemo oli oikeastaan ainoa, josta tuli jotain julkaisukelpoisia kuvia. Keijosta tuli yksi ihan siedettävä kuva. Toivottavasti ensi viikolla joku ehtisi kuvailla munkin tuntia, pidetään peukut pystyssä. 

 Tykkään tästä kuvasta :3 Hieno Nemonen

4 kommenttia:

 1. kiva postaus, ihanaa kun piakkoin tulee kuvia sun ratsastuksesta lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja joo toivotaan, että ens tunnille sais kuvaajan! :)

   Poista
 2. kiva postaus. söpöjä noi hevoset :)

  VastaaPoista