perjantai 7. maaliskuuta 2014

Pitkästä aikaa Nemolla

Mulla otsikot ovat aina niin täydellisiä. Teitä lukijoita on tullu tänne pari lisää, joten tervetuloa kaikille! Eilen oli ratsastus ja tallille tultaessa tiesin heti kenellä tunnilla menen, kiitos erään tallilaisen, jonka mukaan menen parhaalla hevosella. Nemon nimihän siellä listalla luki pitkästä aikaa. Meninkin heti hoitamaan sitä ja hain sen varusteet vähän myöhemmin. Hoitaessa Nemo oli tosi kiva ja sainkin sen nopeasti harjattua puhtaaksi. Varusteiden laitossa ei myöskään kauaa mennyt. Kentälle ajoissa ja odoteltiin tunnin alkua. 

Vähän parempi kuva maneesista!
 
Aluksi käveltiin ja aloteltiin tunti. Meillä oli tosi rento ja kiva tunti. Meillä ei ollut koko tunnin aikana kertaakaan ohjat kunnolla tuntumalla. Mentiin koko ajan lämmittelyä ja hevosten piti kulkea rentoina ja rauhallisina. Aluksi tultiin koko ajan  kokorataleikkaata ja siinä tehdä samalla vähän pohkeenväistöä. Ei sen kunnollista väistöä pitänyt olla. Kunhan vain tunsi, että hevonen väistää edes jonkin verran. Se tehtävä meni Nemon kanssa tosi kivasti! Se kulki rauhallisesti ja rennosti ja teki väistöt myös hyvin.
 
Ekoja kertoja Nemolla! :)
Mentiin sitä tehtävää aika pitkään, jonka jälkeen meidän piti hölkötellä ravissa uralla. Nemo ravasi tosi rauhallisesti, eikä meidän juurikaan tarvinnut hidastella vauhtia. Tehtiin ravissa pääty-ymnpyröitä ja välillä lisäiltiin vähän ravia. Tunti meni tosi nopeasti, vaikkei tehty mitään ihmeellistä. Kuuma kumminkin tuli, vaikka olikin näin rento tunti. Nemokin oli tosi kiva! Ensiviikolla tehdään alkuverryttelyt samalla tavalla, mutta paaljon lyhyemmin, jonka jälkeen jumppaillaan hevosia. Silloin olisi kiva saada taas Nemo. Toivinkin sitä Dotin lisäksi.
 
Nemo jatkoi vielä vikalle tunnille, joten mulla oli hyvin aikaa hoitaa Maisaa. Hoidinkin sitä pidempään ja sen jälkeen istuin vielä hetken satulahuoneessa kaverin kanssa. Maisasta sainkin otettua parit hyvät kuvat. Kerrankin poni oli kuvauksellinen, tosin pienen hetken.

 
Tää postaus oli nyt tosi lyhyt, kun ei tunnista mitään ihmeellistä kerrottavaa ollut. Huomenna suuntana onkin Horse Fair-messut! Hevosbloggaaja-ryhmäläiset saavat sinne kutsukortit ja järjestävät sinne miitin, joten en itse joudu lipustani mitään maksamaan. Mennään sinne Sirpan ja Jutan kanssa jo heti aamusta ja sieltä postausta koitankin tehdä mahdollisimman nopeasti ja videota myös tulossa. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tänään tulee kolme vuotta täyteen, kun Hecen ja mun ajat loppuivat. Tää aika on mennyt tosi nopeasti ja vaikea kuvitella, että siitä on jo kolme vuotta! En kumminkaan tehnyt mitään omaa postausta tästä aiheesta enkä mitään videota, koska eihän mulla uusia kuvia ole...Ikävä tota täydellistä ponia ❤ Vuosi sitten tein oman postauksen Hecelle ja siihen pääset tästä. Halukkaat voivat sen käydä katsomassa. 

Vanha video Hecestä.

14 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus ja toi on nii ihana toi video Hecestä! :3

  VastaaPoista
 2. Mäkin oon tulossa heppamessuille la, samalla tavalla sain liput :D ehkä törmätään!

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus :) Ootkko kuullut mitään Hecestä sen jälkeen kun se lähti ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pari kertaa oon jutellut nykyisen omistajan kanssa :)

   Poista
 4. Kiva postaus ja ihania kuvia! (: Nemo ja Maisa on ihan ylisöpöjä! :D

  VastaaPoista
 5. Ihania nuo shetujen kuvat ja tietty Nemonkin kuvat♥. Olet hyvä kuvaamaan kaikennäköisiä hevosjuttuja, hyvää viikonloppua vähän myöhässä

  VastaaPoista
 6. Kiva postaus, ja ihana video! Itekkin menetin parhaan ponin pian 2 vuotta sitten. </3

  VastaaPoista
 7. Millä ohjelmalla muokkaat kuvii? Olis kiva jos joskus voisit tehdä ennen/jälkeen muokkauksen tai sellasen (jos älysit :)) myös sellane johon laittaisit mil asetuksilla olet kuvat ottanu olis kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muokkaan kuvat picmonkeylla. Oon tehny postauksen jossa kerron miten muokkaan kuvia, siihen linkki tässä:

   http://ratsastus-elamantapa.blogspot.fi/2013/10/miten-muokkaan-kuvia.html

   Voin myös laittaa jonkun postauksen loppuun parit ennen ja jälkeeb kivat :) Ja kuvaan ihan perus urheiluasetuksilla, mitä en erikseen ala säätelemään.

   Poista