perjantai 9. toukokuuta 2014

Pitkästä aikaa Keijolla

Eilen olikin taas ratsastuksen vuoro. Oon mennyt nyt seitsemän tunti putkeen Dotilla ja tallille mentäessä mietinkin juuri, että olisi kiva mennä nyt vaihtelun vuoksi jollain toisella. Dotissa ei mitään vikaa ole ja menen sillä ihan mielelläni, mutta välillä on kiva mennä vähän isomman hepan selkään ja palata sitten Dotin turvalliseen selkään. ♥ Listassa lukikin mun kohdalla Keijo, en oo sillä mennyt melkein kolmeen kuukauteen. Yhdessä vaiheessa menin tosi paljon Keijolla, kun Dotti oli silloin saikulla, mutta nyt Keijolla ratsastukset on siitä huomattavasti vähentyt. Tunnista ei ole kuvia, otin parit kuvat vikan tunnin aikana, joten niitäkin tulossa vanhojen Keijo kuvien lisäksi.

Keijo ei tuntunut hirveän isolta, koska sitä ennen olin ollut Waldon selässä. Heppa tunnille ja maneesiin. Ulkona tuuli ja vettä tuli myös. Maneesi vähän piti meteliä ja Keijon mielestä se oli vähän pelottavaa ja se oli alussa vähän jännittynyt, eikä ihan heti halunnut mennä uralla. En kerro tunnista nyt kovinkaan pitkästi, koska kuviakaan ei oikein ole. 

Tunnin alussa tehtiin vähän avoja ja sulkuja. Ne ei oikien onnisutnut ja Keijo oli vasempaan suuntaan ihan sairaan jäykkä eikä oikein taipunut. Alkulämmittelyn jälkeen alettiin tulemaan kolmikaarista kiemurauraa, joka meni ihan kivasti. Vasemmalle Keijo oli edelleen ihan jäykkis. Mentiin sitä harjotusravissa ja Keijolla olikin tosi kiva ravi! Siellä olikin kiva istuskella. Tehtiin myös jokaiseen kaarteeseen aina voltit. 

Vähän ajan päästä laukattiin aina kolmikaarisen lopusta takaisin alkuun ja Keijo nostikin tosi kivasti laukat ja sielläkin oli kiva istua! En muistanutkaan miten kivat askeleet sillä on. Lopuksi vielä laukattiin yksitellen yksi tehtävä. Nostettiin lyhyeltä sivulta laukka, laukattiin pitkänsivun keskelle ja käännettiin siitä radan poikki, suoristettiin hepat ja tehtiin pääty-ympyrä, jonka jälkeen suoristus ja harjotusravi. Ei ehditty tehdä sitä kuin kerran ja se meni ihan ookoosti. Ensi viikolla luultavasti jatketaan siitä tehtävästä. 
Keijo oli pätkittäin kyllä tosi kiva, vähän jäykkä koko tunnin siihen vasempaan suuntaan. Ensi tunnilla ois kiva jatkaa tosta Keijon kanssa, toivoin kans Dottia ja Lissua, mutta Keijolla menisin mieluiten. Huomenna Tuomarinkylässä ois koulukisat ja niiden pitäis olla ulkona. Mutta itse en sinne pääse kuvailemaan, vaikka haluaisin. Leolla on nimittäi näyttelyt huomenna. Ensi viikolla tuomarinkylässä pitäisi olla estekisat, joten niitä olis tarkotus mennä kuvailemaan! Vikalta tunnilta tuli vain parit kuvat ja nekin yllättäen vain Nemosta ja Keijosta. En kauaa kuvaillut enkä niihin kuviinkaan jaksanut oikein panostaa.

 
EDIT: Mitä pidätte uudesta bannerista? 

8 kommenttia:

 1. Tosi hieno banneri :) millä ohjelmalla teit sen ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja se on tehty ihan picmonkeylla :)

   Poista
 2. Vähänkö kiva tää uus banneri ja ulkoasu muutenki! :)

  VastaaPoista
 3. siis ei herran jessus miten lyhyet jalustimet tuossa ekassa kuvassa!!!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana banneri! :)

  VastaaPoista