lauantai 17. toukokuuta 2014

Tuomarinkylän estekisat 17.5.2014

Ahkera minä, olin kuvaamassa Tuomarinkylässä kisoja 15-19 ja sieltä tultua oonkin nyt kolme tuntia muokkailut näitä kuvia. Niitä tuli otettua melkein 800, mutta suurin osa kuvista epäonnistui. En oo vähään aikaan ollu kuvaamassa kisoja ja sen huomasi. 

Kuvasin luokkia: 

60-70cm
80cm
& 90cm ponit

Numeroin jokaisen kuvan. Jos esiinnytj jossain kuvassa, niin sinusta on enemmän kuvia konellani. En tähän laittanut kuin yhdet kuvat niistä ratsukoista, joista on mahdollisuus saada halutessaan itselleen kuvia. Eli jos haluat itselle näitä kuvia niin:

Ota yhteyttä: facessa (Katja Hautamäki) tai sähköpostilla (hecent@hotmail.fi)
Kerro kuvan numero missä olet

+ Jos olit kahdessa luokassa, niin kertokaa myös missä luokissa olit. Jos olit siis kahdessa luokassa kuvia saattaa siis olla molemmista luokista!
Kysykää jos on kysyttävää.

 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
 11
 12
 13
 14
 15
 16
 17
 18
 19
 20
 21

10 kommenttia:

 1. Moi, kivoja kuvia!:) muuten tuli tossa mieleen kun aion mennä kuvailemaan ratsastuskisoja, kun itse otan ne kuvat...niin saanko mä julkaista niitä kuvia mun omassa blogissa ilman että kysyn siltä lupaa julkaisuun kuka kuvassa esiintyy?

  Toivottavasti ymmärsit mitä hain takaa;) kiitos jo etukäteen jos vastaat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole näiden kuvien ratsastajilta lupaa kysynyt. Mun mielipide asiaan on se, että saat kuvia julkaista ratsukoista vaikket lupaa ole kysynyt. Kuvaajana sulla on oikeus julkaista ne. Kannattaa kumminkin vähän katsoa millaisia kuvia julkaisee. Ja jos joku kuvassa esiintyvä tulee pyytämään kuvan poistamista blogista kannattaa silloin suosiolla poistaa. :)

   Poista
  2. julkisissa paikoissa kuvaaminen ja kuvien lisääminen on sallittua, ilman luvan kysymistä:)

   Poista
  3. Aa okei....kiitos tiedosta;)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista