perjantai 6. kesäkuuta 2014

Hienot tammat ♥

Eilen mentiinkin ajoissa tallille ja Saana tulikin meidän mukaan. Ekana mentiinkin hoitamaan Runo ja harjailuiden jälkeen koitettiin kuvailla, mutta tammaa ei kuvaukset hirveästi kiinnostanut. Parit kivat kuvat tuli, tosin tallista ei saanut niin laadukkaita kuvia. Mentiin jossain vaiheessa hakemaan Dotin varusteet ja sillä aikaa Runo olikin mennyt maate. Otettiin parit kuvat ja annettiin tamman maata rauhassa. Kaikki postauksen kuvat ©Saana


Hoitoheppa 5.6.2014- ♥

Harjattiin Dotti ja meillä olikin paljon aikaa ja otettiin Dotin kanssa myös sisällä vähän kuvia. Ei nekään mitään parhaita laadultaan ole, mutta parit kivat kuvat tuli. Ponista lähtikin ihan kivasti karvaa ja ajoissa laitettiin poni kuntoon ja sitten maneesiin tunnille. 

 Aaw sairaan sulonen Poppana! :3♥

Tunnin alussa käveltiin ihan normaalisti ja sen jälkeen alettiin pujottelemaan. Meillä oli laitettu paljon tötteröitä, joiden ympärille piti tehä superpieni voltti. Ekan voltin minkä tein oli liian iso, en ihan tajunnut kuinka pieni piti oikein tehdä. No tehtiinkin sitten tositosi pientä. Tehtiin niitä aina vuorotellen vasemmalle ja oikealle. Mentiin käynnissä se pari kertaa ja sitten ravailtiin hetki uralla ja vaihdettiin suuntaa.


Tehtiin sama toiseen suuntaan, ensin käynnissä ja sitten pari kertaa sama ravissa. Ravissa niitä voltteja oli vähän hankalampi tehdä ja Dotti välillä siirtyikin käyntiin. Taidettiin taas hetki kävellä ja tötteröistä tehtiin keskiympyrä meille. Lyhyen sivun alussa oli ämpäri, johon laitettiin mediän raipat ja ne oli meidän "miekkoja". Sen jälkeen otettiin ohjat yhteen käteen ja miekka toiseen käteen. Lähdettiin siitä keskiympyrälle ja ekana mentiin se ihan käynnissä. Dotin kanssa ei tullut mitään ongelmia, vaikka mentiinkin yhdellä kädellä. Keskiympyrän jälkeen jatkettiin uraa pitkin ja seuraava pitkä sivu mentiin harjotusravissa ja palautettiin miekat ämpäriin. 


Käveltiin yksi kierros, kunnes tultiin taas ämpärin kohdalle ja piti ottaa taas sieltä miekka ja lähteä keskiympyrälle. Tällä kertaa mentiin se koko tehtävä harjotusravissa ja Dotti oli kyllä tosi kiva! Sen jälkeen otettiinkin parit laukat pääty-ympyröillä ja poni nosti tosi kivasti laukat. Ei ehditty kauaa laukata, mutta se ei haitannut. Tällä kertaa olikin vähä erilainen tunti, kuin yleensä. 


Käveltiin hetki ja sitten talliin pesulle. Otettiin vielä ladon edessä parit kuvat ja sitten pesinkin ponin ja vietiin kamat satulahuoneeseen. Lähdettiinkin hetken päästä viemään Saanaa takaisin kotiin. Tästä päivästä on tulossa videopostaus/kooste, kunhan sen ehdin vain editoida teille! :)

Hienoin Dotti ♥

8 kommenttia:

 1. Olihan siel jotai onnistuneitaki kuvia :D Toivottavasti oli jotai ees semihyviä videoitaki, must tuntu et tarkennus tai laatu tai kuvakulmat ei koskaa toiminu :D Nomutjoo, kiva postaus ja hienot te kaikki :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan joo ku oli nii mahtava kuvaaja 8) ja kyl ne videotki onnistu, mitä ny oon ehtinyt editointii alottaa! :)

   Poista
 2. Upeita kuvia! Paras mun mielestä oli toi ihan eka :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia kieltämättä;) hyvin tehty postaus kylläkin missä hienot kuvat kuvittivat postausta! Jatka vaan samaan malliin. Tää blogi onkin noussut kyllä pikku hiljaa mun suosikki blogiks.

  Olipas Poppana suloinen tuossa kuvassa!♥ ja myös sä, Dotti ja Runo...ootte ihan super kauniita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua kiitos ihanasta kommentista! c:

   Poista