tiistai 17. kesäkuuta 2014

Viikonlopun maastoseura

Oltiin Haminassa la-su ja siellä pääsinkin vähä maastoilemaan. Oltiin siellä meidän kaverien mökillä ja käytiin kahden muun tytön kanssa siellä naapurissa ratsastamassa vanhalla ravurilla. Ekana päivänä mentiin vähän lyhyempi lenkki ja toisena päivänä vähän pidemmälle. Mentiin vaa käyntiä ja ravia, nimittäin se hevonen ei osaa vielä laukata. Tosi kiltti se kyllä oli! :) Kuvia tuli otettua vain lauantaina. Mentiin sitten takaisin sinne mökille ja siinä vieressä laidunsi jo aikaisemmin blogissa vierailleen Sakke ja Erkki ja niistä tuli myös kuvia otettua. 

 Dalsu
  
Erkki 
 Sakke

Torstaina Syren hevoset menee laitsalle ja sinne oon menossa kuvailemaan ja viemään heppoja. Sunnuntaina on Dumin Este-Jussi ja sinne oon myös menossa kuvailemaan! Onko joku teistä tulossa sinne katsomaa/kuvailemaan/kisaamaan? :)

Pari kuvaa viime kesän Este-Jussista

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia ja kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 2. Hyviä kuvia ja kiva postaus, osaisitko muuten kertoo, et miten tähän kommenttijuttuun saa tälläset siniset kohdat? En osaa ees selittää tätä hyvin, mutta kun sulla on tässä tämmöset siniset jutut näissä kommenttien kohal, ois kiva, jos osaisit kertoo miten tuommoiset saa blogiin, se näyttää vaan niin siistiltä...? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koodeilla laitettu, googlesta silloin joskus hain sen enkä enää muista miten xd

   Poista