tiistai 8. heinäkuuta 2014

Leiriviikko: Torstai

Voi ei nyt jo nää postaukset alkaa loppumaan! Näitä on ollu kiva tehä, vaikka joidenkin videoiden kanssa on menny vähän hermot. Torstaina ekalla tunnilla meillä oli puistotunti ja sinne sain Vilin. En ollut siitä hirveän innoissani, Vili on välillä aika herkkä pukittelemaan. Olin tokalla tunnilla, joten harjauksen jälkeen mentiin kuvailemaan ykköstuntia. Ne alkoi juuri hyppäämään, kun meidän piti lähteä takaisin tallille, jotne hyppy kuvia en saanut. Muita kivoja kuvia kyllä tuli! 

 Leo
 Miks
 Eppu
 Ellen & Eppu
 Säntti
 Emppu & Vonne
 Alisa & Miks
Ida & Säntti

Pintelöitiin hevoset ja laitettiin niille varusteet, jonka jälkeen mentiin pihalle ja noustiin hevosten selkään. Ellen, Noora ja Alisa oli onnistunut tippumaan puistossa, jes en ollu ainoo joka leirin aikana tippu, haha! Aluksi käveltiin ympäri puistoa, jonka jälkeen alettiin verkkaamaan. Laukoissa Vili veti kunnon pukit, kun se näki Bellan lähtevän meidän edestä laukkaan ja sekin halusi. Kyydissä onneksi pysyttiin! 


En enää kunnolla mitä kaikkea hypättiin ainakin, läpihyppy, muuri, banketti, tukki, puolikkaat autonrenkaat ja vielä muitakin. Vili oli vähän tehma ja välillä mentiin löntystellen. Kaikista päästiin kumminkin yli ekalla kerralla, eli kieltoja ei tullut! Eikä Vili vetänyt pukkejakaan. Banketin alastulossa oli vähän ongelmia. Hengissä siitäkin selvittiin. Annetaan kuvien puhua teksitn puolesta tällä kertaa. 


Lopuksi vielä ravattiin ja käveltiin, jonka jälkeen talliin hoitamaan hevoset pois. Mentiin sitten taas syömään ja siinä oli jälleen hetki vapaa-aikaa, joka meni aitassa makoillen. Seuraaalla tunnilla meillä oli puuhatunti ja mentiin ilman satulaa. Saatiin jälleen toivoa hevoset ja sainkin itselleni Bellan, kuten halusinkin! Olin taas ihan innoissani, Bellasta tuli kyllä yks mun lemppari tuolta tän leirin aikana ♥ Bellassa ei hirveästi ollut harjattavaa. Käytiin taas kuvailemassa ekaa tuntia, kunnes tultiin talliin laittamaan hevosille pintelit. Bellalla ei onneksi pinteleitä ole, joten laitoin sille suojat ja niissä ei kauaa kestänyt. 

 Cupi
 Eppu

Tunnilla aluksi käveltiin ja ravailtiin. Bellan ravissa oli ihan sika kiva istua! Bellankin kanssa tuli niin paljon kuvia, joten tekstin jätä lyhyemmäksi. Ravailuiden jälkeen leikittiin hetki talli palaa- leikkiä, sitten vielä tötterö leikkiä, eli kun kuului HEP, piti mennä tötterln luokse, tulla alas hevosen selästä ja koskeä tötteröön. Vähitellen ne tötteröt vähentyi ja päästiin Bellan kanssa russi-skabaan, eli jäljelllä oli Cupi ja Chiki. Siinä vaiheessa tiputtiin Bellan kanssa pelistä pois ja Chiki voitti. Sen jälkeen lopetetiin leikit. Tunnin aikana myös pyöriteltiin käsiä, kuroteltiin ponin niskaan ja takamukseen, piti koskea omiin varpaisiin. Laukattiin myös uralla, mutta Bellan kanssa lauakat ei ihan mennyt putkeen, tippuminen ei ollut lähellä, hehe. Mentiin myös naistensatulassa, Bella tokin ei siitä hirveästi tykännyt ja onnistui saamaan mut sieltä alas. Oli kyllä kiva tunti ja Bella oli ihan mahtava! Voi ikävä sitä pikkusta

Tää on yks mun lempparikuva kaikista leirikuvista mitä mulla on
 Hihi ihanin Ellen
  
Puuhatunnista koostetta, mutteirsta laatua saatte paremmaksi. Linkki videoon 


Illalla putsattiin vielä hevosten varusteet. Pesin Bellan suitset, Vilin suitsen Elinan kanssa, Bellan satulan ja Tarun satulan Ellenin kanssa. Sen jälkeen meillä oli vielä leirikaste, mutta ei siitä sen enempää, jos joku teistä sattuisi menemään vironmäen leirille. Syötiin vielä lettuja ja vika yö alkoi. Käytiin kuvaamassa myös kun hevoset menit ulos. Tähän postaukseen tulikin nyt super paljon kuvia, toivottavasti ei haittaa! Huomenna vika postaus leiristä...:(

8 kommenttia:

 1. Miksei hepat saa olla laitumella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli aamut laitumella ja päivät tarhassa, ne menee kentän kautta tarhaan kun ne päästetään sinne vapaana :)

   Poista
 2. Voi näää leiri postaukset on ollu tosi hyviä, näitä on niiin kiva lukea! Tosi hienoja kuvia! Onko muuten tuolla Ellenillä omaa blogia??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! c: ja ei oo blogia enää (:

   Poista
 3. näitä sun leiripostauksii on kiva lukee! ite olin viime viikol myös leirillä ja ihanaa oli vaikka sää olikin mitä oli.. mut jos haluut käyä lukee mun leiripostauksen niin sen löydät blogistani: antanblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Käyn mielelläni lukemsssa sun leiripostauksen! :)

   Poista
 4. Tosi kiva postaus ja ihanii kuvii :)
  http://matskuntallielamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista