lauantai 19. heinäkuuta 2014

Suosikkiblogit!

Tartuin jälleen Tiian haasteeseen, jossa tällä kertaa esitellään omat suosikkiblogit. Luen tosi monia blogeja, jote tässä ei ole kaikkia suosikkeja. Katsoin Tiian blogista linkattuja samoja haastepostauksia, kahdesta blogista löysinkin Leon blogin! :D Pitäisi siihenkin alkaa vähän panostamaan enemmän, kunhan koira tulee takaisin kotiin. Mutta nyt niihin mun suosikkeihin! Blogin nimestä pääsette kyseiseen blogiin.

Kolme niin erilaista persoonaa
 Tää on oikeastaan ainoa koirablogi jota seurailen. Tässä blogissa on mukana kaksi sakemannia, joiden vuoksi tätä blogia aloin lukemaan, niiden lisäksi mukana on yksi am.cockerspanieli/länsiylamaanterrieri. Tän blogin kuvat on aina tajuttoman upeita! Niitä ei voi muuta kuin ihailla. Ulkoasut on myös aina tajuttoman upeita!

 Elämää karvakorvien kanssa
Nooran blogia aloin aikoinaan lukemaan sen takia, koska Noora käy vironmäellä. Tää onkin pitkään aikaan ollut mun suosikeissa. Nooran postaukset on aina tosi kivoja ja niitä odottelen aina innolla. Postaukset on aina sopivan mittaisia ja ne jaksaa hyvin lukea, kuvatkin on aina tosi kivoja!


Ikuisesti poniratsastaja
Tämän blogin ulkoasut on aina ihania! Kuvatkin on tajuttoman upeita! Oon pitkään seuraillut tätä blogia ja se onkin pitkään ollut mun suosikkina. 15-vuotis Juulia kertoo pääasiassa touhuista vuokraponi Kariksen kanssa. Välillä blogissa on mukana myös muita ratsuja.


It's not just a horse
Alisan blogia oon seurannut ihan alusta asti ja oon koko ajan tykännyt siitä. Alisa kävi ennen tunneilla Vironmäellä, jonka vuoksi sitä aloin silloin seurailemaan. Tää olikin eka löytämäni blogi, joka kertoi Vironmäen tapahtumista. Nykyään Alisa ei käy säännöllisesti tunneilla Vironmäellä. Postauksia tulee myös ratsastuslukion tapahtumista!


Just be yourself
Tätä blogia mä rakastan! Löysin tän pari kuukautta sitten ask.fm:n kautta ja siitä asti tää on ehdottomasti ollut mun suosikeissa! Kyseessä on siis lifestyleblogi ja tän blogin kuvat on tajuttoman upeita! Blogin Vilma on myös tajuttoman kaunis! Postaukset on sopivan pitusia ja niitä odotellaankin aina innolla!


My life through the lens
Iinan kuvablogi on pitkään ollut mun suosikkina, oonkin sen joskus aikaisemminkin esitellyt täällä. Tän blogin kuvat on vaan niin tajuttoman upeita! Niitä kuvia on pakko aina kattoa moneen kertaan. Jokaisessa postauksessa on aina sopiva määrä uusia upeita kuvia. Tämä blogin postauksia odoellaan myös suurella innolla! :)


Nää blogit saa tällä kertaa riittää. Löysittekö mahdollisesti uutta luettavaa? :)

14 kommenttia:

 1. Kivoja blogeja:)

  Mullakin tää tulee huomenna kun se on jo luonnoksena, ja sun blogi pääsee siihe ;)

  http://camillan-blogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos täytyy käydä katsomassa se sitten! :)

   Poista
 2. Kivoja blogeja! Päädyin tuon koirablogin ja molempien heppablogien lukijaksi! Tein itsekkin tuon haasteen jonne laitoin sinun koirablogin:D P.S: Rakastan saksanpaimenkoiria♥

  http://fanskujansku.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ne on kyllä ihania! ❤ kiva että löytyi uutta luettavaa! :)

   Poista
 3. Kivoja blogje oli joo (: Itsekki päädyin toin koirablogin lukijaks♥

  VastaaPoista
 4. oii kiitos paljon Katja! :') ♥

  VastaaPoista
 5. oaaa huomasin tämän vasta nyt, kiitti ihan älyttömästi ihana kuulla että tykkäät kuvablogista! :') tää piristi mun päivää ihan hurjasti!♥

  VastaaPoista